سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درباره ما

فروشگاه فایل های علمی

جستجو

شبکه های اجتماعی

پاورپوینت آشنایی با مصالح بومی اقلیم های مختلف ایران

پاورپوینت آشنایی با مصالح بومی اقلیم های مختلف ایران در 11 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 376 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
پاورپوینت آشنایی با مصالح بومی اقلیم های مختلف ایران

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت آشنایی با مصالح بومی اقلیم های مختلف ایران در 11 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

با مصالح بومی اقلیم های مختلف ایران آشنا شویم

 

 

 

مواد و مصالح انتخاب مصالح ساختمانی مناسب ارتباطی تنگاتنگ با طراحی ساختمان دارد در دنیای امروز توجه به استفاده از مصالح بومی، یکی از دغدغه های اهالی معماری و ساختمان سازی است برای ساخت و ساز موثر با مصالح بومی باید به اصول طراحی بومی اندیشید و از آن در طراحی بناهای جدید بهره برد

 

 

 

تقسیمات اقلیمی در ایران

 

·اقلیم معتدل ومرطوب (سواحل جنوبی دریای خزر)

 

·اقلیم سرد ( کوهستان های غربی )

 

·اقلیم گرم وخشک ( فلات مرکزی)

 

·اقلیم گرم ومرطوب ( سواحل جنوبی)

 

 

 

اقلیم معتدل ومرطوب

 

سواحل دریای خزر با آب و هوای معتدل و بارندگی فراوان رطوبت زیاد هوا و اعتدال درجه حرارت همراه است. شهر های رشت، بندر انزلی، بابلسر و گرگان در این منطقه قرار دارند.

مصالح بومی در ساختمان های مناطق معتدل و مرطوب

بیشتر ساختمان ها با مصالحی با حداقل ظرفیت حرارتی بنا شدند و در صورت استفاده از مصالح ساختمانی سنگین، ضخامت آنها در حداقل میزان ممکن حفظ شده می شود. زمانی که نوسان دمای روزانه هوا کم است، ذخیره حرارت هیچ اهمیتی ندارد و علاوه بر این، مصالح ساختمانی سنگین تا حدود زیادی تاثیر تهویه و کوران را که یکی از ضروریات در این منطقه است کاهش می دهند. به دلیل وجود پوشش گیاهی مناسب و فراوانی چوب در این منطقه، این عنصر یکی از مصالح پر مصرف در این منطقه است.
همانطور که در تصویر می بینید. 5 ویلای رویایی در دهکده خانوادگی خلیلی در مازندران با توجه به ویژگی های اقلیمی منطقه طراحی و اجرا شده است.

 

 


نینجاگرام کرک شده    سایت تبلیغات رایگان


پروژه کارآفرینی کارگاه موزائیک سازی

پروژه کارآفرینی کارگاه موزائیک سازی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل doc
حجم فایل 5461 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
پروژه کارآفرینی کارگاه موزائیک سازی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه موزائیک سازی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه...........................................................................2

اهمیت کار موزائیک سازی.................................................3

بخش اول(شروع به کار)..................................................4

آموزش در موزائیک سازی.................................................5

بخش دوم(هزینه ها وسود خالص.........................................7

میزان تولید در ماه.........................................................8

سود خالص خالص...........................................................9

بخش سوم(کار های جنبی در کارگاه موزائیک سازی................10

بخش چهارم(ضمائم) ......................................................12

نکته های مهم و قابل توجه.............................................14

بخش پنجم(نمودار ها).....................................................15

بخش ششم(عکس ها).....................................................20

مراجع و منابع..............................................................33

تقدیروتشکر.................................................................34




مقدمه

برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار

با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است.

هدف از کار آفرینی ایجاد اشتغال وپیدا کردن کار مناسبی از نظر درآمد، پیشرفت روز افزون ومستمر،وبه دست آوردن رضایت شغلی می باشد. اگر ما شغل مناسبی را پیدا کنیم که به آن علا قه داریم ودرآمد مناسب، اشتغالزایی وپیشرفت درآن باشد مسلماَ بهترین شغل را پیدا کرده ایم.من هم با توجه به وضع حاضر شغل های زیر را مورد بررسی قرار دادم وشغل موزائیک سازی را به عنوان شغل آینده خودم انتخاب کردم:

1- شغل آرایشگری که علاوه بر اینکه درآمدش برایم راضی کننده نبود،اشتغالزایی هم نمی کرد.

2- پیتزا فروشی که به دلیل نداشتن علاقه،مورد تأیید من قرار نگرفت.

3- تعمیر ماشین های سنگین: در این شغل من متوجه شدم بر خلاف تصوراتم کاری است که بارو حیات وشغل ایده ال من سازگار نداردوعلاوه بر سود معقولش نمی توانم درآن موفق با شم.

4- پرورش صیفی جات گلخانه ای: در این شغل که به آن هم علاقه داشتم وسود معقولی هم داردبه چند نکته ی اساسی پرداختم: اول اینکه یک فرد کشاورزباید ریسک بالایی داشته باشد چون که ممکن است محصول با نزول قیمت مواجه شودوکشاورز که متحمل هزینه های ساخت گلخانه شده با ضرر ودر بعضی موارد با خسران روبه رو می شود، مطلب دوم این بود که یک کشاورز از ابتدا تا انتها باید از تخصص خود در پرورش گیاهان حساس مثل گوجه فرنگی وخیار استفاده کند و من چون تحصص وآموزشی نداشتم از این شغل صرف نظر کردم.

5- شغل بعدی که مورد بررسی وتحلیل قرار دادم،تولیدی موزائیک بود. با بررسی وتحلیل کلی به این نتیجه رسیدم که موزائیک سازی با روحیات من سازگار است. پس از بررسی های بیشتر فهمیدم که احداث یک کارگاه از لحاظ مالی به بودجه ی زیادی نیاز دارد وبه همین دلیل پیش یک تولید کننده ِ موزائیک رفتم وفهمیدم با وام وبا کمترین ریسک می توان یک کارگاه راه اندازی کرد ودر عین سود دهی معقول برای چند نفر هم اشتغالزایی داشته باشم.پس با توکل بر خدای متعال تصمیم به راه اندازی کارگاه وانتخاب این شغل گرفتم وبه این نتیجه رسیدم که با توجه به حمایت دولت در امر اشغال زایی وآموزش های فنی وحرفه ای با کمی تلاش وجدییت می توان به درآمد معقول وحتی کارآفرینی دست پیدا کرد.که هرچه کار گسترده تر باشد مسلماَ خواهان اراده قوی تر وسرمایه ی بیشتری است که درآمد بیشتر وبهتری را به دنبال خواهد داشت.



اهمیت کار موزائیک سازی

با توجه به نیاز مبرم وروز افزون جامعه به ساخت وسازو مسکن وزیاد شدن مسکن سازی طبیعی است که نیاز به مصالح ساختمانی افزایش پیدا می کند.

موزائیک هم به عنوان یکی از مصالح ساختمانی به عنوان پوشاننده ی کف اتاق ها طبیعی است که مصرفی روز افزون داشته باشدوباقیمت ارزان خود نسبت به سایر کف پوش ها مثل گرانیت از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.

با توجه به این نیاز جامعه موزائیک های تولید شده در موزائیک سازی ها هیچ وقت به صورت انباردر کارگاهها نمی مانندوهمیشه بلافاصله پس از تولید به فروش می رسند.ازآنجا که فروش بالا برابر است باسود بیشتر،لذا موزائیک سازان سود معقول وخوبی دارند وبه همین دلیل کمتر باضرر مواجه می شوند.

من هم با توجه به اطلاعاتی که از قبل داشتم واطلاعاتی که پس از تحقیق بدست آوردم،به این نتیجه رسیدم که موزائیک سازی می تواند شغل مطمئن برای من باشد وآینده ای روشن را برای من بهمراه داشته باشد.



آموزش موزائیک سازی

برای آموزش دیدن باید در یک کارگاه موزائیک سازی به مدت حداقل یک ماه به طور تجربی آموزش دید بعد از آموزش دیدن برای گرفتن مدرک فنی حرفه ای باید به آموزشگاه مجاز فنی وحرفه ای مراجعه کرده وبعداز امتحان دادن وارزیابی توسط کارشناسان مدرک فنی حرفه ای دریافت کنیم.بعد از گرفتن گواهینامه ی آموزش به اتحادیه ی صنف موزائیک سازان مراجعه نموده ونسبت به اخذ پروانه کسب ومجوز تولید اقدام کنیم.

دریافت زمین

پس از دریافت مجوز، جهت احداث تولیدی به اداره کاروامور اجتماعی مراجعه کرده وجهت دریافت زمین وکارآفرینی اقدام می کنیم برای این کار نامه ای به شرح زیر می نویسیم:

ریاست محترم اداره ی کار وامور اجتماعی

سلام علیکم.احتراماَ به استحضار می رساند اینجانب حسین ایمانی با توجه به شرایط لازم که آموزش می باشد وهمچنین نیاز جامعه از این اداره ی محترم خواستار مساعدت وهمکاری برای دریافت زمین جهت احداث یک واحد موزائیک سازی می باشم لطفاَ پیگیری های لازم را انجام فرمایید.

با تشکر امضا

پس از پیگیری های لازم توسط اداره کار، پرونده کار آفرین به اداره ی منابع طبیعی یا شهرداری جهت گرفتن زمین در یکی از شهرک های صنعتی شهرستان مورد نظر ارجاع می شود. زمین مذکور که توسط شهرداری یا اداره منابع طبیعی به کارآفرین تحویل خواهد شد باید از 700 متر کمتر نباشد تا احداث کارگاه به مشکل بر نخورد.

وام اشتغال زایی

بعد از تحویل زمین به کارآفرین،از طرف اداره کار وامور اجتماعی به ازای هر نفر اشتغالزایی مبلغ 000/000/10 تومان وام به کارآفرین تحویل می شود. اگر ما برای کارگاه خود به 5 نفر کارگر نیاز داشته باشیم وآنها را معرفی کنیم پس از مدتی می توانیم مبلغ 000/000/50 تومان وام دریافت کنیم .

ساختمان کارگاه

ساختمان یک کارگاه موزائیک سازی باید دارای یک سالن به مساحت حداقل 200متر ومحوطه ای جهت مصالح اولیه وانبار موزائیک به مساحت 500 متر باشد. این ساختمان باید دارای درب ورودی بزرگی باشد تا ماشین های بزرگ وسنگین بتوانند از آن رد شوند. برای احداث این ساختمان چیزی حدود 25000000تومان تومان هزینه لازم است.

لازم به ذکر است که ارتفاع سقف تا کف کارگاه باید کمتر از 5/3 متر نباشد.

دستگاههای مورد نیاز

جهت راه اندازی این کارگاه حداقل به دو دستگاه نیاز داریم که دستگاه اول دستگاه پرس موزائیک است که موزائیک را تولید می کند.با این دستگاه 4 نفر کار می کنند وقیمت خرید این دستگاه حداقل 000/000/5 می باشد . این دستگاه از یک جک و یک جعبه که سه پیستون در داخل آن می باشد تشکیل شده است . همچنین یک الکتروموتر که پیستون ها را به حرکت در می آورد وبدین وسیله روغن را پمپاژ می کند این دستگاه همچنین دارای یک شیر گردان است که وظیفه آن قطع ووصل جریان روغن می باشدکه با باز شدن شیر، روغن به داخل جک رفته واقدام به بالا آمدن صفحه ی پرس مواد می نماید . با بسته شدن شیر ،پرس به پائین می آید وبرای تکرار عمل آماده می شود.

دستگاه دوم دستگاه ساب است که وظیفه آن صاف وصیقل دادن سطح موزائیک است . این دستگاه ازدو قسمت نوار نقاله وسنگ های ساب تشکیل شده است ودارای 4 الکتروموتور می باشد. که یکی از الکتروموتور ها در قسمت زیرین دستگاه نصب شده ووظیفه آن حرکت دادن نوار نقاله می باشد. سه الکتروموتر دیگر هر کدام حرکت دادن یک سنگ ساب را بر عهده دارند. دستگاه بدین صورت کار می کند که موزائیک های پرس شده روی نوار نقاله قرار می گیرند وبا عبور از زیر سنگ های ساب که عبارتند از: سنگ اول که الماس نامیده می شود،سنگ دوم که 2صفر(سمباده صفر) نامیده می شود وسنگ سوم که اسید ساب نامیده می شود؛ صاف وصیقل می شوند. قیمت این دستگاه حدود000/000/12تومان می باشد این دستگاه طرح های مختلفی دارد که تعداد کله های ساب در بعضی از انواع آن به 8 عدد هم می رسند.با افزوده شدن هر کله ساب قیمت دستگاه افزایش می یابد.

ابعاد قالب ودر نتیجه موزائیک

قالب هایی که موزائیک در آن قالبگیری می شوددر ابعاد 30*30 ،40*40،20*40 و33*33 می باشد.

تعداد موزائیک در هر متر مربع

هر متر موزائیک دارای 11عدد موزائیک با ابعاد30*30 می باشد وهر متر موزائیک دارای 6عدد با ابعاد40*40 می باشد وهر9عدد موزائیک با ابعاد33*33 یک متر را تشکیل می دهند. لازم به ذکر است که بیشتر تولیدی های موزائیک بیشتر موزائیک 30*30 تولید می کنند.

وزن موزائیک

وزن هر موزائیک خام 7 کیلو گرم است.

مصالح مورد نیاز جهت تولید یک عدد موزائیک به ابعاد30*30

برای رویه موزائیک:1)پودر سنگ5/1 کیلو 2)1 کیلو گرم 3) سیمان 1 کیلو گرم

برای پشت موزائیک :1)ماسه:5/2 کیلو گرم 2) سیمان 1کیلوگرم

میزان تولید در روز وهزینه مصالح در هر روز وماه

میزان تولید موزائیک در روز در کارگاهی با مشخصات ذکر شده، 80 متر می باشد که در روز نیاز به حدوداَ:

1) یک تن سیمان فله به قیمت 45000 تومان

2) یک تن پودر سنگ وریگ به قیمت14000 تومان

3) یک تن ماسه با کرایه به قیمت 5000 تومان

دارد که مصالح مصرفی برای تولید موزائیک در یک کار گاه به طور متوسط روزانه64000تومان می باشد و در ماه با احتساب میانگین تولید 24 روز 1470000 هزینه دارد.

دستمزد کار گران

دستمزد کار گران برای تولید یک متر مربع موزائیک 450 تومان است که در دروز جهت تولید 80 متر موزائیک، 36000 تومان هزینه دارد در هر ماه هزینه های کارگری برای 24 روز مبلغ 864000 تومان می باشد بر اساس قانون اداره کار دستمزد کارگران در روزهای جمعه باید به طور کامل توسط کار فرمایان پرداخت شود.

پس دستمزد کار گران در ماه 964000=864000+100000 می باشد.

هزینه خرید لار

لار موادی است که با گازوئیل مخلوط می شود وصفحه موزائیک(قالب) را باآن چرب می کنند تا موزائیک به قالب نچسبند ودر ماه 10000 تومان هزینه در بر دارد.

هزینه آب و برق وگاز

هزینه آب مصرفی برای خیساندن موزائیک وتهیه مواد قالب گیری 15000 تومان،هزینه برق مصرفی(برق 3 فاز) 25000 وهزینه تلفن10000 تومان می باشد که جمعاَمبلغ50000 تومان صرف این امور می شود.

هزینه بیمه کار گران

پول بیمه کارگران برای هر نفر 25000 تومان می باشد که کل حق بیمه 5 کارگر 100000 تومان در ماه می شود.

جمع هزینه های جاری کارگاه در یک ماه

کل هزینه های جاری کارگاه 000/580/2 تومان می باشد.

فروش موزائیک دریک ماه

فروش موزائیک در یک ماه اینگونه به دست می آید که اگر ما روزی 168000 تومان تولید داشته باشیم در یک ماه (24 روز) فروش ما مبلغ 000/032/4 تومان خواهد بود. اگر هزینه های جاری از آن کم شود ما مبلغ 1452000 تومان سود خواهیم داشت.

هزینه های قسط که باید از محل سود خالص پرداخت شوند:

1) پول زمین خریداری شده000/920/7 تومان می باشد که باز پرداخت سود زمین سالی 000/584/1 تومان است.به عباریت دیگر هر ماه 000/132 می باشد.

2) سود وام برداشتی (اشتغال زایی ) 4درصد است که باید در مدت 10سال،مبلغ وام خودرا که 000/000/50 تومان است، 000/000/70 تومان باز پرداخت داشته باشیم.که درماه باید000/600 تومان باز پرداخت داشته باشیم.

3) هزینه تعمیرات ونگهداری کارگاه به طور متوسط 000/100 تومان در ماه باشد که جمع این هزینه ها(قسط زمین،وام وهزینه های تعمیرات) 000/832 تومان می باشد.

سود خالص خالص:

سود خالص کارگاه از ماه اول تاسیس 000/620 تومان می باشد. نکته قابل توجه این است که علاوه بر سود مناسب واشتغالزایی برای 5 نفر زمین وکارگاه ودستگاه ها هم برای کارآفرین باقی می ماند.

((نکته های مهم وقابل توجه))



1) کلیه ارقام واعداد این تحقیق کاملاَ دقیق ومستند است واز نظر علمی با مشکل رو به رو نخواهد شد.

2) درصد ریسک برای این طرح طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان با شرایط کنونی جامعه تنها 10/0 است.

3) کار فرما باید حداقل15 ساعت از وقت خودرا در شبانه روز صرف امور کارگاه کند وبه رفع مشکلات وکم وکسری های کارگاه بپردازد.

4) موزائیک های ساخته شده پس از پرس حداقل 16روز خشک شوند وبعد ازآن به مرحله ساب بروند .هرچه موزائیک ها بیشتر بمانند استحکام بیشتری پیدا می کنند. مدت زمانی که موزائیک ها باید آب بخورند7روز ودر هر روز 2دوبار می باشد.

5) دستگاه های مورد استفاده در کارگاه با برق سه فاز کار می کنند.

6) در مرحله ساب بین لایه رویی وپشتی موزائیک مقداری سیمان سفید (هم برای محکم شدن وهم برای گرفتن آب اضافه قالب) اضافه می کنند.

7) سیمان فله ای که برای کار گاه لازم است توسط تانکر آورده می شود ودر سیلو یا انبار به وسیله پمپ باد از تانکر خارج می شود.

8) وسایل ایمنی برای کارگران یک موزائیک سازی در هنگام کار لازم است عبارتند از :دستکش وکفش محکم ،گوشی برای جلو گیری از آسیب دیدن گوش وعینک برای محافظت چشم ها برای فردی که بروی دستگاه ساب کار می کند.

9) بارگیری موزائیک ها و کفپوش ها به وسیله دست وتماماَ توسط کارگران انجام می شود.


نینجاگرام کرک شده    سایت تبلیغات رایگان


دانلود پاورپوینت بررسی مجموعه بازار تاریخی تبریز

پاورپوینت بررسی مجموعه بازار تاریخی تبریز در 19 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 540 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
دانلود پاورپوینت بررسی مجموعه بازار تاریخی تبریز

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی مجموعه بازار تاریخی تبریز در 19 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

 

مجموعه بازار تاریخی تبریز

 

بازار تبریز در مردادماه سال 1389خورشیدی به‌عنوان نخستین بازار جهان در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌است. بازار تبریز از بزرگ‌ترین بازارهای سرپوشیده جهان و یکی از شاهکارهای معماری ایرانی است. این بازار در سال 1193 هجری قمری بر اثر زلزله با خاک یکسان شد، اما طولی نکشید که معماران زبردست آن را بازسازی کردند و بازار کنونی مربوط به اواخر حکومت زندیه و عصر قاجار است. بازار تبریز از چندین راسته و تیمچه و سرا تشکیل شده که تیمچه امیر از این میان بزرگترین گنبد و تیمچه مظفریه با شکوه‌ترین معماری را داراست. بازار تبریز هم اکنون به طول یک کیلومتر بزرگ‌ترین مجموعه به هم پیوسته و مسقف دنیاست و در سال 1354 در فهرست آثار ملی ثبت شده‌ است.

 

 

 

تبریز - ایرنا- بازار سنتی و سرپوشیده تبریز به عنوان پایگاه بزرگ تجاری و بازرگانی منطقه همچنان پر رونق به فعالیت خود ادامه می دهد.

 

بازار تبریز از منحصر به فردترین معماری شکل گرفته و با مساحتی حدود یک کیلومتر مربع، بزرگ ترین بازار سرپوشیده? جهان است که مرداد ماه سال 89 به عنوان نخستین بازار جهان در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید و همه ساله از پربازدید ترین مکان تاریخی آذربایجان شرقی است.
بازار تبریز خاطرات نا گفته فراوانی در دل خود دارد و کوچه پس کوچه های پیچ در پیچ آن، آشنای هر کودک و پیر تبریزی است.

 


*** بازار امیر ***
از زیباترین و مهمترین بازارهای تبریز، بازار، کاروانسرا و تیمچه امیر است که در زمان حاضر از مراکز اصلی تجارت و صادرات فرش و بورس طلا و جواهرات و منسوجات است.
بانی این بازار میرزامحمدخان امیرنظام زنگنه بوده و تاریخ بنای آن 1255 هجری - قمری است.
در بازار امیر از 112 مغازه دایر، 102 مغازه به زرگری و جواهرفروشی، هشت مغازه به بزازی و فروش پارچه، یک مغازه به آیینه فروشی و یک مغازه به عطر فروشی اشتغال دارند.

 

 

 

بازارها
بازار تبریز با طاقها و گنبدهای بلند آجری شامل بازار امیر ، بازار کفاشان ، راسته بازار ، بازار حلاجان ، یمینی دوز بازار ، راسته کهنه ، بازار حاج محمد حسین ، بازار مشیر ، بازار دلاله زن بزرگ ، بازارچه صفی ، بازار امیر ابوالحسن ، سرای حاج رسول ، سرای حاج میرزا علی نقی ، تیمچه ، سرای شیخ کاظم ، تیمچه حاج صفر علی ، تیمچه و دالان میرزا شفیع و..

 

 

 


نینجاگرام کرک شده    سایت تبلیغات رایگان


دانلود پاورپوینت بررسی تاج محل هند

پاورپوینت بررسی تاج محل هند در 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 494 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
دانلود پاورپوینت بررسی تاج محل هند

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی تاج محل هند در 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


تاج‌ محل (به هندی: ?I? ???، به اردو: تاج محال):مقبره ریبا و عظیمی است که در تزدیکی شهر اگرا و در 200 کیلومتری جنوب دهلی نو پایتخت هند واقع شده‌است. این بنا به دستور شاه جهان، امپراتور گورکانی هند به منظور یادبود از همسر محبوبش ممتاز محل که در سال 1631 (میلادی) به‌هنگام وضع حمل فوت کرد بنا شده‌است. شاه تصمیم گرفت پس از مرگ همسرش با سا قبر او را نهاد

 

بنای آرامگاه برروی دو صفه روی هم قرار گرفته است. صفه اول 374 *141 و صفه دوم 120 *120 ذراع است. ساختمان مزار با طرح هشت بهشت طراحی و ساخته شده است. هشت بهشت یا هشت جنة نام نوعی طرح معماری است که بر اساس آن به طور معمول در وسط نقشه بنا یک فضای مرکزی غالبا گنبدی شکل وجود دارد که از مرکز آن چهار محور تقارن عبور می کند.


نینجاگرام کرک شده    سایت تبلیغات رایگان


دانلود پاورپوینت بررسی ارگ بم و فضاهای فرهنگی استان کرمان

پاورپوینت بررسی ارگ بم و فضاهای فرهنگی استان کرمان در 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
فرمت فایل pptx
حجم فایل 592 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
دانلود پاورپوینت بررسی ارگ بم و فضاهای فرهنگی استان کرمان

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی ارگ بم و فضاهای فرهنگی استان کرمان در 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


 

شهر بم در 180 کیلومتری جنوب شرقی استان کرمان و در ارتفاع 1060 متری از سطح دریا واقع شده است تنها شهر ایران که در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده، شهر بم می باشد در گذشته ها، شهر بم به پاریس ایران و دروازه شرق ایران شهرت داشت در زمان حکومت لطفعلی خان زند برای مدتی به عنوان پایتخت ایران مطرح شداز سوغات معروف این شهر می توان به خرما، مرکبات، حنا، کما

 

 

 

بم و فضای فرهنگی در استان کرمان

 

یونسکو

 

ارگ بم، با عنوان بم و فضای فرهنگی آن در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است و یکی از شهرهای تاریخی ایران و استان کرمان می باشد. این ارگ عظیم بزرگترین سازه خشتی در جهان است که در نزدیکی شهر بم در استان کرمان در جنوب شرقی ایران قرار دارد.

 

تاریخچه

 

ارگ بم را به بهمن پسر گشتاسپ نسبت می‌دهند. تا حدود 2 قرن پیش مردم در ارگ زندگی می‌کردند. در طول تاریخ ارگ بم بارها مورد یورش قرار گرفته و بازسازی شده است.این ارگ عظیم که در مسیر جاده ابریشم قرار دارد سده 5 پیش از میلادساخته شده‌است و تا سال 1850 پس از میلاد نیز همچنان مورد استفاده بود.در تاریخ 5 دی 1382، در اثر زلزله شدیدی که شهر بم و حومه آن را تحت تأثیر قرار داد.

 

ویژگی های بنا

 

مساحت این ارگ نزدیک به 180?000 متر مربع است که با دیوارهایی به بلندی 6 تا 7 متر و طول 1815 متر احاطه شده‌است. ارگ از دو بخش جدا از هم تشکیل شده‌است که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارد. حدود 67 برج در سطح شهر باستانی بم پراکنده شده‌است. همه ساختمانها از آجرهای رسی پخته نشده یعنی خشت، ساخته شده‌است. ارگ بم احتمالاً پیش از زمین‌لرزه 2003، بزرگترین مجموعه خشت و گلی جهان بوده‌است.

 


نینجاگرام کرک شده    سایت تبلیغات رایگان