درباره ما

فروشگاه فایل های علمی

جستجو

شبکه های اجتماعی

طرح توجیهی سفره عقد

طرح توجیهی سفره عقد در 19 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی خدماتی و آموزشی
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
طرح توجیهی سفره عقد

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

طرح توجیهی سفره عقد در 19 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست

1 ـ توصیف پرنده

2 ـ امکان سنجی

3 ـ جدول تجهیزات

4 ـ اقد مجوز و مسائل قانونی

5 ـ جدول مواد مصرفی

6 ـ برآورد نیروی انسانی

7 ـ سؤالات انفرادی

8 ـ محاسبه

9 ـ گزارش بازدید

10 ـ محل تاسیس











پیشگفتار

با توجه به سنتهای دیرینه مردم ایران انداختن سفره عقد از زمانهی بسیار قدیم در ایران مرسوم بوده ، البته در زمانهای قدیم با وسایل اندک و مختصر سفره عقد را تزئین می کردند ولی بعد از آن یعنی در زمان قبل انقلاب کمی پیشرفته و شیکتر تزئین نموده به طور مثال در زمان خیلی قدیم گردو ، فندق ، بادام نبات ، تخم مرغ و … را فقط در یک ظرف قرار می دادند و در کنار سفره می گذاشتند و آیینه و شمعدان را هم در طرف دیگر سفره قرار می دادند ولی کم کم که سلیقه ها زیباتر و بهتر شد این وسایل را بر روی مجسمه ها و جام ها و غیره تزئین نمودند . با توه به نظر مردم هر کدام از این وسایل تنها برای تزئین گذاشته نمی شوند بلکه برای : مثلا گردو ، بادام ، فندق و….. را برای برکت زندگی زوجین و نبات و قند را برای شیرینی زندگی و تخم مرغ و سپند را برای اینکه چشم نخورند می گذارند ، سفره عقد وسایل زیادی لازم دارد که شماری از آن را در اینجا می نویسیم مثل نبات . گردو ، فندق ، میوه ، تخم مرغ ، بادام ، آب ، گل ، سکه ، نان ، ……..

دلایل انتخاب این پروژه : به نظر ما تزئین سفره عقد یک کار شاد و زیبایی است که احتیاج به سلیقه و ابتکار دارد که ما هم این سلیقه و ابتکار را در خود دیدیم و این پروژه را انتخاب کردیم که شاید در آینده شغل خود را تزئین کار انتخاب کنیم و به تزئین سفره عقد مشغول شویم همچنین در این کار ، با مردم و سلیقه های مختلف آشنا می شویم و همچنین به خاطر جذابیت این کار که دارد ، ما این پروژه را انتخاب کردیم .

توصیف پروژه

تزئین سفره عقد یک کار جذاب است که همه مردم دیدگاه خوبی از آن برداشت می کنند این برداشت به این دلیل است که مردم زیبایی را دوست دارند و عاشق وسایل تزئینی هستند البته این نظریه بیشتر در مورد خانم ها است تا آقایان ، خانم ها 70 درصد و آقایان 30 درصد به این کار علاقه نشان می دهند حالا اگر ما خواسته باشیم که نظر کل مردم را به این کار جلب کنیم باید کار خوبی را به جامعه ارائه بدهیم که بهتر است تزئین آن با انواع سلیقه جور در آید و همه آن را بپسندند ، البته این کار به سرمایه زیادی هم احتیاج دارد اگر سرمایه زیاد باشد ما می توانیم مزونهای مختلفی را تهیه کنیم و به کار گیریم و مشتری بیشتری را جلب کنیم ، از مهمترین اینها داشتن محل کار با وسعت زیاد از اهمیت بیشتری برخوردار است اگر محل کار ما یک جای بزرگ باشد که این جا بهتر است در یک بورس باشد می توانیم مزونهای مختلفی را تهیه کنیم و در این مکان قرار دهیم و حتی می توانیم نمونه ای از سفره عقد را تزئین نموده تا مردم بیشتر با سلیقه ما آشنا شوند .

مکان سنجی

( شرایط فرهنگی ) :

یک فروشنده وقتی در کار خود مؤفق است که اولا سابقه کار و سلیقه تزئین داشته باشد تا با مشتری خود بتواند رابطه اجتماعی خوبی برقرار کند این کار باعث می شود که مشتری بیشتر جذب شود البته در بعضی مواقع هم سطح تحصیلات و اخلاق هم تا حدودی مهم است که چگونه بتوان با هر نوع مشتری رابطه برقرار کرد

( شرایط جغرافیایی )

برای اینکه مردم بتوانند از این کار استقبال بیشتری به عمل آورند باید این کار در داخل یک بورس باشد چون مردم بیشتر برای خرید به این مکان ها مراجعه می کنند همچنین اگر خواسته باشیم که کارمان رونق پیدا کند باید یک مغازه ای که در معرض دید عموم است باشد و در آن از رنگهاو سنگهای شاد و جذاب استفاده شود و دکوراسیون آن طوری باشد که نظر همگی را جلب کند

( نیاز سنجی )

این کار بستگی به وضعیت اجتماعی و اقتصادی مردم دارد ، هر چه سطح اجتماعی و اقتصادی مردم بیشتر باشد از این کار استقبال بیشتری می شود البته بدین منظور نیست که فردی درآمدهای کمتری دارد به هیچ وجه از این کار استقبال نکند به طور محدود این افراد از این کار استفاده می کنند به طوری که نیازهایشان اجازه بدهد ، گاهی همین افراد هستند که درآمدشان اجازه این سفارشات را نمی دهد ولی تزئیناتی را سفارش می دهند که بیشتر از حد توانشان است ، و این به دلیل چشم و هم چشمی است که این افراد نسبت به دیگران دارند و حاضرند که هزینه زیادی را تحمل کنند .

اخذ مجوز و مسائل قانونی

کسانی که خواسته باشند برای خود مغازه ای اجاره و یا خرید کنند و شروع به کار کنند احتیاج به بیمه مجوز کار و دادن مالیات سالانه دارند ، که مجوز را از اتحادیه مربوط به تزئین سفره عقد گرفته که واقع در خیابان سناباد است .

بیمه ، بیمه خاصی برای فروشندگان و کارکنان در نظر گرفته نمی شود مگر اینکه خواسته باشند مغازه و وسایل آن را بیمه کنند که باید از بیمه حوادث استفاده کنند .

مالیات ، بسته به وسعت مغازه دارد و مهم است که هر چه مغازه بزرگتر باشد مالیات نیز بیشتر است و همچنین به مکان مغازه هم بستگی دارد مثلا اگر مغازه در آخر پاساژ باشد و زیاد در دید نباشد مالیات کمتری گرفته می شود ولی اگر اول پاساژ و مورد دید باشد مالیات نیز بیشتر است .



سؤال انفرادی

1 ـ اعضای گروه خود را معرفی کنید : زهرا سلیمان زاده ، زهره ارجمند پناه

2 ـ موضوع کسب و کار شما چیست ؟ تزئین سفره عقد

3 ـ طرح خود را به طور کامل توصیف کنید : طرح ما در مورد تزئین سفره عقد است که به طور خلاصه می توان گفت یک کار شاد و زیبایی است که احتیاج به سلیقه ، صبر ، ابتکار و نوآوری دارد اگر این شرایط را فرد داشته باشد مطمئنا فرد در کارش مؤفق خواهد بود .

4 ـ چرا این موضوع را انتخاب کردید دلایل خود را به طور کامل شرح دهید هر دو نفر ما به دلیل اینکه به کارهای هنری و تزئینی علاقه داریم این طرح را انتخاب کردیم

5 ـ میزان سرمایه مورد نیاز شماچقدر است ؟ در حال حاضر ، محصل هستم و هیچ سرمایه ای نداریم

6 ـ برای جذب سرمایه چه فکری کرده اید : بعد از اینکه درسمان به پایان رسید به خیاطی و فروشندگی مشغول می شویم و به کمک یکدیگر سرمایه خود را جمع می کنیم و کمی هم از خانواده کمک می گیریم

7 ـ میزان نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای طرح چند نفر است ؟ احتیاج به دو نفر دارد البته بستگی به وسعت مغازه و مشتریان دارد .

8 ـ سطح تحصیلات و نوع تخصص آنان چیست ؟ دیپلم ، فروشنده و تزئین کار

9 ـ مشتریان اصلی شما چه کسانی هستند ؟ جوانان و افرادی که قصد ازدواج دارند

10 ـ چگونه برای کار و خدمات خود بازاریابی می کنید ؟ با دادن تبلیغات مناسب و زیبا

11 ـ برای رقابت با سایر افراد که در این شغل فعالیت دارند چه برنامه هایی دارید ؟ دادن کار خوب به مشتریان ـ کنار آمدن با مشتری ـ رفتار خوب با مشتری

12 ـ ابتکارات شما در ارائه این طرح چیست ؟ برای هر تزئین سفره ای که انجام می دهیم ، یک دسته گل و یا یک شاخه گل ویا شاخه نبات و…. به مشتریان داده می شود .

13 ـ میزان سود آوری طرح شما چقدر است آیا طرح شما توصیه اقتصادی دارد ؟ بستگی به میزان سود که در ماه دارد . ممکن است که داشته باشد .

14 ـ طرح توسعه شغلی شما در آینده چیست ؟ در حال حاضرمعلوم نیست

15 ـدر صورت توسعه فعالیت چه روشهایی جهت بازاریابی به کار می گیریم ؟ اگر بخواهیم کار خود را توسعه بدهیم تبلیغات زیادی انجام می دهیم ، کاری خوب را به مشتریان ارائه می دهیم .