سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درباره ما

فروشگاه فایل های علمی

جستجو

شبکه های اجتماعی

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد در 60 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل doc
حجم فایل 401 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60
پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد در 60 صفحه ورد قابل ویرایش

 

فصل اول: کار آفرینی چیست؟

کارآفرینی عبارت است از فرایند خلق چیزی جدید و پذیرش مخاطرات و سود حاصل از آن است.

به عبارت دیگر، کارآفرینی فرایند خلق چیزی جدید و باارزش است که بااختصاص زمان و تلاش لازم و درنظر گرفتن ریسک های مالی، روانی واجتماعی و رسیدن به رضایت فردی و مالی و استقلال به ثمر می رسد.

این تعریف دارای چهار جنبه اساسی است:

1 - کارآفرینی مستلزم فرایند خلق است. خلق هرچیز ارزشمند و جدید. این خلق باید برای کارآفرین و مخاطبی که این خلق برای او انجام شده است ارزش داشته باشد؛

2 - کارآفرینی مستلزم وقف زمان و تلاش کافی است؛

3 - درنظر گرفتن ریسک های اجتناب ناپذیر لازمه کارآفرینی است؛

4 - در کارآفرینی، رضایت شخصی از استقلال کاری به وجود می آید.

در تعاریف مربوط به کارآفرینی جنبه های مشترکی در همه تعاریف وجود دارد: ریسک‌پذیری، خلاقیت، استقلال و پاداش.

کارآفرین کیست؟

- کارآفرین کسی است که فرصتی را کشف و برای پیگیری و تحقق آن، سازمان مناسبی را ایجاد می کند.

- کارآفرین کسی است که عمدتاً به منظور کسب سود و رشد، کسب و کاری را تاسیس و اداره می کند که مشخصات اصلی آن نوآوری و مدیریت استراتژیک است.

- کارآفرین کسی است که سیاستگذاری کسب‌وکار با اوست و به حساب خود ریسک مالی آن را به عهده می گیرد.

- کارآفرین کسی است که موسسه اقتصادی، خصوصاً کسب و کاری را که معمولاً مستلزم ابتکار و ریسک قابل توجهی باشد سازماندهی و اداره می کند.

وجوه مشترک کارآفرینان

ریسک پذیری (ریسک های متوسط و حساب شده)؛ نیاز به توفیق؛ نوآوری، خلاقیت، ایده سازی؛ اعتماد به نفس؛ پشتکار زیاد؛ آرمان گرایی؛ پیشقدم بودن؛ فرصت گرا بودن (بیشتر در جستجوی فرصتها هستند تا تهدیدات)؛ نتیجه گرا بودن؛ اهل کار و عمل بودن؛ آینده گرایی.




تاریخچه و فعالیت شرکت :

کلیات

شرکت سیمان بجنورد ( سهامی خاص ) در تاریخ 23 اردیبهشت ماه 1364 تاسیس و تحت شماره 56204 در اداره ثبت شرکتها مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است و بر اساس پروانه بهره برداری صادره به شماره 24795 در تاریخ 26 فروردین ماه 1378 بهره برداری رسمی خود را آغاز کرده است . بر اساس مصوبه مورخ 19/3/82 مجمع عمومی بطور فوق العاده ، نوع شرکت از ( سهامی خاص ) به ( سهامی عام ) تغییر یافته است . پیرو مصوبه فوق شرکت در تاریخ 25/9/82 به پذیرش سازمان بورس و اوراق بهادار رسیده است .

جهت رفع محرومیت از چهره منطقه شمال خراسان در سال 1364 موافقت اصولی احداث کارخانه سیمان با ظرفیت 2000 تن در روز توسط بخش خصوص با مشارکت بانک سپه صادر گردید ، سپس بدلیل مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی ، پس از گذشت 5 سال در سال 1369 مجوز احداث کارخانه صادر گردید . پس از عملیات مقدماتی و تغییر و جابجایی سهامداران شرکت در سال 1372 عملیات اجرایی پروژه شروع و در اسفند سال 1377 کارخانه راه اندازی گردید .بهره برداری از این کارخانه گامی دیگر در جهت تحقق شعارهای جمهوری اسلامی ایران در توسعه و سازندگی میهن اسلامی می باشد . .

فعالیت اصلی شرکت :

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده 3 اساسنامه عبارت از احداث کارخانه ، خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، خرید و احداث هر نوع ساختمان و زمین مورد نیاز ، سرمایه گذاری در شرکتهای تولیدی و خدماتی و انجام هر گونه معاملات تجاری در حدود موضوع شرکت است ظرفیتی تولیدی کارخانه طبق پروانه بهره برداری به میزان 000 ر 600 تن سیمان خاکستری در سال می باشد .

محصولات :

سیمان نوع 1 : سیمان نوع 1 معمولی ترین سیمانی است که در همه موارد به غیر از مواردی که بتن در معرض سولفات موجود در خاک یا آب قرار می گیرد بکار می رود .

این نوع سیمان دارای مرغوبیت بالایی است و امروزه پر مصرف ترین سیمان جهان می باشد .

سیمان نوع 2 : سیمان پرتلند نوع 2 با مقاومت و حرارت هیدراتاسیون متوسط به بازار عرضه می گردد این نوع سیمان علاوه بر مصارف عمومی در مواردیکه احتیاج به سیمان دارای مقاومت فشاری متوسط در برابر حمله سولفاتها باشد استفاده می شود.

کارخانه سیمان بجنورد توانایی تولید انواع سیمان دیگر از جمله نوع 3 (سیمان زود گیر ) سیمان نوع 5 ( سیمان ضد سولفات ) را نیز دارد. محصولات کارخانه سیمان بجنورد دارای مهر استاندارد بوده و در شهرهای مختلف استان خرسان ، گلستان و مازندران عرضه می شوند که با توجه به کیفیت بالای سیمان های تولیدی با استقبال خوبی مواجه شده اند . همچنین شرکت سیمان بجنورد تا کنون اقدام به صدور سیمان تولیدی خود به کشورهای دیگر از جمله افغانستان و ترکمنستان نموده است .

سیمان پوزولانی : بسیاری از خواص بتن براثر استفاده از مواد پوزولانی بهبود می یابد . برخی از این آثار ناشی از خواص فیزیکی شامل ریز بودن ذرات و بقیه ناشی از فعل وانفعال شیمیایی پوزولان با سیمان است . کاهش نفوذ پذیری بتن ؛ کاهش آب انداختن بتن بهبود پرداخت پذیری بتن ؛ افزایش چسبندگی مخلوط ودر نتیجه افزایش کارائی بتن ناشی از خصوصیات فیزیکی پوزولان است .

کم بودن حرارت هیدراتاسیون ؛ مقاومت در مقابل خوردگی های توام سولفات و کلر ومناسب بودن آن در بتن ریزهای حجیم از دیگر خصوصیات منحصر بفـرد سیمانهای پوزولانی است . نهایتــاًَ می توان گفت بتن های ساخته شده از سیمانهای پوزولانـی دارای پایائی بیشتری نسبت به سیمانهای معمولی هستند وسازه های مربوطه که در واقع سرمایه های ملی هستند به مدت طولانی پابرجا خواهند بود

توصیه ها یی در مورد کاربرد و نگهداری سیمان پوزولانی :

- معمـولاً در مقایسه با کلینکر ؛ پوزولان ها به سهولت پودر میشوند . بدین لحاظ با افزایش سطح دانه ها و ریز شدن آنها نسبت به سطح سیمان معمولی در هنگام ساخت بتن نیاز به آب بیشتری وجود دارد.

وزن معینی از سیمان پرتلند پوزولانی در مقایسه با سیمان پرتلند هم وزن خود دارای حجم بیشتری است در نتیجه در موقع خرید چنانچه بصورت فله خریداری گردد و یا در موقع پیمانه کردن برای ساختن بتن باید به این نکته توجه شود.



بخش سوم: سرمایه

سرمایه :

سرمایه شرکت به مبلغ 000ر98 میلیون ریال منقسم به 98 میلیون سهم عادی با نام یکهزار ریالی می باشد که تماما پرداخت شده است . اخرین افزایش سرمایه شرکت 25/11/1378 صورت پذیرفته است و بر اساس آن سرمایه شرکت از مبلغ 000ر85 میلیون ریالی به مبلغ کنونی افزایش یافته است .