درباره ما
جستجو
پیوندها
شبکه های اجتماعی
- فیسبوک
- توئیتر
- گوگل پلاس
- rss
- کسب درآمد راحت از وبلاگ
- همکاری در فروش
- بانک مقاله آماده
- بانک مقاله رشته ادبیات
- درباره امام زمان عج
- آداب و فرهنگ اسلامی ایرانی
- پروژه های دانشجویی آماده
- دانلود گزارش کارآموزی
- طرح های توجیهی,طرح کسب و کار
- ایده های کسب و کار
- چگونه بازاریابی کنیم
- عاشقانه های زیبا
- راه های افزایش فروش
- چگونه تبلیغ موثر داشته باشیم
- جنگل سفید
- بانک پروژه دانشجویی
- مقالات روانشناسی
- ایده های کسب و کار
- بانک احادیث
- مردان ایران
- سازوآواز
- راز خوشبختی
- کاپا
- معرفی عمده فروشی ها
- روش های بازاریابی
- روش های تبلیغات
- ایده های کسب و کار
- درج آگهی رایگان
- سایت تبلیغات اینترنتی
- کسب درآمد از وبلاگ
- انجمن کار
- بانک پاورپوینت دانشجویی
- دنیای مقاله و پروژه
- دانلود فایل های دانشجویی
- دانلود نمونه سوال
- فروشگاه دانلود
- انجمن کار
- طرح توجیهی
- فروش فایل های کمیاب
- دانلود مقاله و پروژه
- دانلود رام رسمی اندروید
- دانلود فلش فارسی
- فایل ترمیم سریال
- فلش desire
- دانلود رام هواوی
- ترمیم سریال
- فایل فلش dimo
- فایل فلش دیمو
- دانلود رام رسمی سامسونگ
- دانلود رام فارسی
- فایل فلش هواوی
- نمونه سوالات
- پایان نامه آماده
- دانلود پایان نامه آماده
- تحقیق دانشجویی
- دانلود پروژه
- تحقیق آماده دانشجویی
- تحقیق آماده دانشجویی
- مدل آماده سالیدورک
- رام فارسی Galaxy
- رام فارسی گلکسی
- تحقیق و مقالات دانشجویی
- آگهی های فروش خودرو
- آگهی های خدمات کامپیوتر
- پزشکان معتبر
- آگهی های فروش کالاها
- آگهی های املاک
- سایت تبلیغات اینترنتی رایگان
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ابراز و مهار خشم
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 57 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 31 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ابراز و مهار خشم
خصوصیات محصول:
- منابع فارسی و انگلیسی دارد.
- ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
- رفرنس دهی استاندارد دارد.
- کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در ضمینه تحقیق
- گارانتی بازگشت وجه دارد.
فرمت : doc
تعداد صفحات : 20
بخشی از متن :
سبک های ابراز و مهار خشم
ماهیت خشم
خشم، هیجان مثبتی است که در هنگام مواجه شدن با تهدید عاطفی، جسمی و روانی بروز میکند. خشم مناسب بـه ما ایـن امـکان را میدهد تا از خود در مقابل صدمات و خطرهای عاطفی و جـسمی مـحافظت کنیم. بنابراین خشم مناسب یک عکس العمل طبیعی به فقدان و ضرر و آسیب است. در پشت این خشم، معمولا عواطف و احساسات طبیعی از قبیل حس آسیبپذیری، ناامیدی و تـرس از فـقدان وجود دارد. در حـقیقت خشم یک مشکل نیست، بلکه این که ما در هنگام خشم دست بـه چه اقداماتی میزنیم، ممکن است یک مشکل باشد (پور حسین دناک، 1384). به همین دلیل مردم دربارهء خشم دچار تعارض میشوند، چون از یک سو واکنشی طبیعی اسـت و از سـوی دیـگر، میتواند مانعی در راه رسیدن به اهدافشان باشد. در ارتباط با ماهیت و چگونگی خشم، تحقیقات وسیعی انـجام شـده است که نتایج به دست آمده نشان میدهند:
- خشم، هیجان رایجی است که اغلب نسبت به اشخاص مورد علاقه که بـه آرزوهـا و تـمایلات ما بیاعتنایی میکنند، احساس میشود.
- خشم اغلب به وسیلهء نرسیدن به آن چه میخواهیم، برانگیخته میشود.
- واکنش افراد به ابـراز خـشم، اغلب مـنفی است.
- اگر چه ما آگاهی بعد از ابراز خـشم احـساس رضـایت میکنیم،اما ضرورتا به اهدافمان در بلند مدت نمیرسیم (مرادی،1381).
تعریف خشم
«داروین» رفتارشناس معروف انگلیسی، که عواطف را در حیوانات و انسانها مورد مطالعه قرار داده، معتقد است که «خشم واکنشی ساده در بـرابر تـهدید اسـت که باعث میشود ارگانیزم در برابر وضعیت نامطلوب از موجودیت خود دفاع کند.» او بـراین بـاور بـوده است که خشم مهمترین هیجانی است که به بقای ارگانیزم کمک کرده است و طـبق ایـن دیـدگاه میشود چنین استنباط کرد که ارگانیزمی که خشم بیشتری دارد، فرصت بیشتری برای بقا و گـسترش نـسل خود دارد(تقی لو، 1384).
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عملکرد تحصیلی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره خودکارآمدی تحصیلی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره ابراز و مهار خشم
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره سیستم های مغزی رفتاری
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره هوش معنوی
نگاهی اجمالی به این دیدگاه نشان میدهد که درک داروین بسیار ساده انگارانه بـوده اسـت. به ایـن دلیل که داروین به مانند بسیاری از رفتارگرایان به آن خاصیت مکانیکی بخشیده و نقش شناخت (باورها، اعتقادات، نگرشها و...) را در پدیـدهی خـشم مورد توجه قرار نداده است. درحالیکه اهمیت مقولهی شناخت در تعریف خشم چنان بارز اسـت کـه عـدهای از روان شناسان آن را«هیجان اخلاقی» نامیدهاند. به این دلیل که انسانها اغلب زمانی دچار خشم میشوند که ارزشـها و مـعیارهای اخلاقی آنان در معرض تهدید قرار گرفته باشد( تقی لو، 1384).
براساس تعریف هوولس و رایت(8791) «خشم»به عنوان یک حـالتی ذهـنی، از برانگیختگی هیجانی، «خصومت»، به عنوان یک بازخورد همراه با یک ارزیابی منفی درازمدت از دیگران و رویدادها و«پرخاشگری»،به عنوان رفتاری آشکار به صورت درگیر شدن و آسیب رساندن به دیگران مشخص شده است (به نقل از مختاری، فرزاد و فراهانی، 1387).
امروزه در تعریف خشم علاوه بر اسـتفاده از مـتغیرهای روان شـناختی از شاخصهای فیزیولوژیکی نیز استفاده میشود. اما چون تغییرات فیزیولوژیکی که در زمان خشم دیده میشود، منحصر به خـشم نـیست. بلکه در هـیجانات دیگر نیز دیده میشود. بنابراین نقش محدودتری در تعریف خشم ایفا میکند. بههمین سبب در دیـدگاههای اخـیر، خشم بر اساس کیفیتهای ذهنی و پدیدار شناختی تعریف می شود. به طوری که اسپیلبرگر معتقد است؛ «خشم» یک حالت هیجانی اسـت کـه شدت آن از عصبانیت ملایم تا خشم و غضب شدید گسترده است( تقی لو، 1384).
یکی از دقیقترین تـعریفها دربـارهی خشم مربوط به دیدگاه بریکویتز(1933) است. او که بـا مـطالعهی هـود بر روی هیجان خشم توانست، تغییراتی معقول درنظریهی نـاکامی- پرخـاشگری ایجاد کند، معتقد است خشم علاوه بر بعد شناختی (افکار،اعتقادات و باورها) و فیزیولوژیکی(هورمونها و انتقال دهـندههای عـصبی) از ابعاد دیگری چون پدیدار شـناختی (آگـاهی ذهنی از احـساسات خـشم) و رفـتاری نیز(بروز ظاهری و چهرهای و همینطور،رفتاری کلامی) برخوردار اسـت و در نـهایت خشم را اینچنین تعریف میکند: «خشم برچسبی است که ما به یک تجربهی ذهـنی نـامطلوب میزنیم، این هیجان با شناختها و واکنشهای کـلامی و چهرهای خودکار در ارتباط اسـت. خشم در فـرهنگ و خرده فرهنگهای یکجامعه نقشی اجـتماعی اسـت که نوع خاصی از رفتار را فرا میخواند، این رفتار با تجربههای درونی تداعی میشود و نـسبت بـه دیگران تنبیهکننده است. پس خشم در آگـاهی هـشیار انـسان احساس میشود و از طـریق کـلمات و واکنشهای بدنی بروز داده میشود( تقی لو، 1384).
خشم یک واکنش هیجانی نسبتا قوی است که در انواعی از موقعیت های (حقیقی یا خیالی) همانند به بند کشیده شدن، مداخله بی مورد دیگران، ربوده شدن متعلقات و مورد تهدید یا حمله واقع شدن ظاهر می گردد و با بر انگیختگی فیزیولوژیک و افکار ستیزه جویانه همراه است و اغلب رفتارهای پرخاشگرانه به دنبال دارد(قدیری، 1384).
با توجه به تعریف مزبور، دو عامل تسریع کننده بروز خشم هستند:
- ناکامی از رسیدن به هدف؛
- پیش بینی ناکامی.
لازم به ذکر است که خشم لزوما به پرخاشگری منتهی نمی شود، فرد ممکن است خشم خود را متوجه درون خود کند یا ممکن است فقط با کمک وسایل کلامی خشم خود را بیرون بریزد(قدیری، 1384).
عوامل مـؤثر در بروز خشم
عوامل جسمی. افراد خشمگین، حداقل دو مشخصه دارند که میتوانند در بروز خشم مؤثر باشند: سیستم ضعیف پاراسمپاتیک و سیستم ضعیف دفاعی. سیستم عـصبی سـمپاتیک در افراد خشمگین، مرکز ترشح هورمونهای اضطراب(آدرنالین و نور آدرنالین) در هنگام بروز خشم است، برعکس سیستم پاراسمپاتیک بـه سبب تـرشح تـرکیبات شیمیایی استیل کولین، اثر آرامش بخش دارد. سیستم سمپاتیک در فرد خشمگین با کوچکترین تحریکی فعال میشود و موجب یک سلسله تـغییرات زیـستی مانند بـرانگیختگی، برافروختگی، تغییر رنگ، تپش قلب و... در فرد میشود. همین امر موجب عصبانیت فرد شده، او را به سمت ابراز خـشم میکشاند (مرادی،1381 ).
مواجه شـدن با الگوهای خشم. رابطهء بین بروز خشم و قرار گرفتن در معرض خشونتهای تلویزیونی مورد توجه قرار گرفته است. کودکانی که فـیلمهای خـشن را در تلویزیون تماشا میکنند، خشونت و خشم بیشتری نسبت به دیگران نشان خواهند داد. به نظر مـیرسد ایـن رابطه با گذشت زمان عمیقتر خواهد شد کـه حـاکی از تـأثیر خشونت در وسایل ارتباط جمعی است (سادوک و سادوک،2002؛ ترجمه پورافکاری،1390).
در صورت وجود مشکلی در خرید و دانلود این فایل به صورت 24 ساعته با من در ارتباط باشید @wwwlonoirآی دی تلگرام 09214087336شماره تماس پشتیبانی این فایل :
اطلاعات سایت
-
مدیر سایت:ghadimi
-
امروز:
-
آخرین مطالب
-
خرید ساعت مچی
پنج شنبه 103/9/1 -
پاورپوینت های مدیریتی
پنج شنبه 103/9/1 -
بانک پاورپوینت در مورد مدیریت
پنج شنبه 103/9/1 -
مقالات و پاورپوینت های بازاریابی
پنج شنبه 103/9/1 -
بانک مقاله و پاورپوینت در مورد ایمنی
پنج شنبه 103/9/1 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق
پنج شنبه 103/9/1 -
نمونه آماده پیشینه پژوه| چارچوب نظری تحقیق
پنج شنبه 103/9/1 -
همکاری در فروش فایل
پنج شنبه 103/9/1 -
نمونه پیشینه تحقیق فصل دوم پایان نامه
پنج شنبه 103/9/1 -