سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درباره ما

فروشگاه فایل های علمی

جستجو

شبکه های اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره خانواده

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره خانواده کلیه محصولات این فروشگاه دارای گارانتی بازگشت وجه می باشد پس با اطمینان خرید نمایید
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید ها 27
فرمت فایل doc
حجم فایل 46 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره خانواده

فروشنده فایل

کد کاربری 7243
کاربر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره خانواده

رفرنس دهی استاندارد و پاورقی نویسی مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد به شیو APA

نوع فایل : WORD و قابل ویرایش با فرمت docx

بخشی از متن :

خانواده

خانواده یکی از نخستین نهادهای اجتماعی محسوب می شود که ساختار مشخص و معینی دارد که متأثر از تغییرات و تحولات اجتماعی است (جهانگیر، 1391). بر هیچ کس پوشیده نیست که خانواده مأمن آرامش و جایگاه به شکوفا رساندن استعدادهاست. افراد در درون خانواده هم تأثیر می پذیرند و هم، بر هم تأثیر می‌گذارند. مسلماً شکوفایی افراد خانواده، متأثر از عملکرد درونی خانواده است. در پی تبیین های مختلفی که جهت شناسایی، سبب شناسی اختلالات روانی صورت گرفته است، خانواده درمان‌گران پویایی‌های متعامل درون خانواده را مورد بررسی قرار داده اند و بر این عقیده‌اند که مشکل روانی، به هر دلیل که بروز کرده باشد، باید روابط و مراوداتی که فرد در آن قرار دارد، مورد بررسی قرار گیرد (فرانکلین[1] و هافربیر[2]، 2000).

به خاطر وجود اختلافات زندگی، خانواده های بسیاری در معرض خطر نابسامانی و از هم پاشیدگی قرار می‌گیرند و از آن جا که خانه جایی است که زندگی در آن آغاز می شود، نبودن روابط مطلوب اثرات مخربی بر روی فرزندان می گذارد. عوامل ساختاری خانواده در صورتی که دچار اختلال شود، باعث ایجاد مشکل در کارکرد خانواده و تأثیر نامطلوب بر شخصیت فرزندان می شود (جهانگیر، 1391).

خانواده ها? برخوردار از کارکرد سالم، سوا? بقا? خود در قالب یک نظام، موجب شکوفای? توان بالقوه ? یکایک اعضا? خود م? گردند، یعن? به آن ها اجازه م? دهند با اعتماد و اطمینان خاطر در پ? کاوش گر? و خودیاب? برآیند (گلدنبرگ و گلدنبرگ[3]، 2003). شواهد نشان م? دهد، خانواده های? که عملکرد? کارآمد دارند نسبت به خانواده های? که عملکرد آن ها ضعیف و ناکارآمد است، بسیار قو? تر عمل م? نمایند (موسو?، 1379). اعضا? خانواده در هنگام رویاروی? با موقعیت‌ها? فشارزا و دشوار، استرس را تجربه م? کنند و استرس موجب ناراحت?، تنش یا نومید? آن ها م? شود، موقعیت فشارزا، سامانه ? خانواده را مختل م? کند مگر این که خانواده بتواند خود را با وضعیت تازه سازگار نماید. برا? این که خانواده به عملکرد عاد? خود بازگردد و مشکلرا حل کند، به کوشش زیاد? نیاز دارد (موسو?، 1379).

 


[1] Franklin

[2] Haferbray

[3] Goldenberg & Goldenberg

 

در صورت وجود مشکلی در خرید و دانلود این فایل به صورت 24 ساعته با من در ارتباط باشید @wwwlonoirآی دی تلگرام 09214087336شماره تماس پشتیبانی این فایل :