درباره ما
جستجو
پیوندها
شبکه های اجتماعی
- فیسبوک
- توئیتر
- گوگل پلاس
- rss
- کسب درآمد راحت از وبلاگ
- همکاری در فروش
- بانک مقاله آماده
- بانک مقاله رشته ادبیات
- درباره امام زمان عج
- آداب و فرهنگ اسلامی ایرانی
- پروژه های دانشجویی آماده
- دانلود گزارش کارآموزی
- طرح های توجیهی,طرح کسب و کار
- ایده های کسب و کار
- چگونه بازاریابی کنیم
- عاشقانه های زیبا
- راه های افزایش فروش
- چگونه تبلیغ موثر داشته باشیم
- جنگل سفید
- بانک پروژه دانشجویی
- مقالات روانشناسی
- ایده های کسب و کار
- بانک احادیث
- مردان ایران
- سازوآواز
- راز خوشبختی
- کاپا
- معرفی عمده فروشی ها
- روش های بازاریابی
- روش های تبلیغات
- ایده های کسب و کار
- درج آگهی رایگان
- سایت تبلیغات اینترنتی
- کسب درآمد از وبلاگ
- انجمن کار
- بانک پاورپوینت دانشجویی
- دنیای مقاله و پروژه
- دانلود فایل های دانشجویی
- دانلود نمونه سوال
- فروشگاه دانلود
- انجمن کار
- طرح توجیهی
- فروش فایل های کمیاب
- دانلود مقاله و پروژه
- دانلود رام رسمی اندروید
- دانلود فلش فارسی
- فایل ترمیم سریال
- فلش desire
- دانلود رام هواوی
- ترمیم سریال
- فایل فلش dimo
- فایل فلش دیمو
- دانلود رام رسمی سامسونگ
- دانلود رام فارسی
- فایل فلش هواوی
- نمونه سوالات
- پایان نامه آماده
- دانلود پایان نامه آماده
- تحقیق دانشجویی
- دانلود پروژه
- تحقیق آماده دانشجویی
- تحقیق آماده دانشجویی
- مدل آماده سالیدورک
- رام فارسی Galaxy
- رام فارسی گلکسی
- تحقیق و مقالات دانشجویی
- آگهی های فروش خودرو
- آگهی های خدمات کامپیوتر
- پزشکان معتبر
- آگهی های فروش کالاها
- آگهی های املاک
- سایت تبلیغات اینترنتی رایگان
پروژه کارآفرینی اتوماسیون حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی)
دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 19 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
پروژه کارآفرینی اتوماسیون حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی )در 15 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان صفحه
1- شرح پروژه 3
2- نرم افزارهای مورد استفاده 7
3- طراحی فرم ها 8
4- امکانات 10
- بازیابی 10
- اعطای اشتراک 11
- گزارش گیری 11
- وضعیت مالی 11
- ورود به بانک 12
5- سخن آخر 15
شرح پروژه
تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند.
یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است.
در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه برای همگان پدیده ای توجیه شده است و در کمترین زمان ممکن بصورت یکی از لوازم ضروری زندگی انسان در آمده است.
زندگی ماشینی ای که بدون کامپیوتر اگر متوقف نشود، حتماً مختل خواهد شد. بارزترین ویژگی کامپیوتر که امروزه انسانها را ناچار به استفاده گسترده از آن نموده است، انجام عملیات تکراری، حجیم و کسالت آور به دفعات و در زمانی بسیار کم است.
ایده انجام این پروژه نیز بر اساس همین تفکر شکل گرفته است یعنی انجام حجم زیادی از عملیات تکراری در زمانی کم. درست است که این طرح، طرح جدید و تازه ای نیست و در گذشته نیز اجرا شده است، اما به نظر من تمرین بسیار خوبی است برای آشنایی با روش ها، اصول و مراحل ایجاد یک پروژه و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با مسائلی که در رابطه با هر پروژه وجود دارد.
اولین گام برای بررسی پروژه، آشنایی با محیط های کاری و مکانهایی است که از این نوع نرم افزارها استفاده می کنند. ارتباط نزدیک با این مکانها، باعث می شود که به طور دقیق و کامل بتوان سیستم را ارزیابی نمود و از نقائص و نیازهای سیستم با خبر شد تا با آگاهی کامل، سیستمی جدید و کارآمد، جایگزین سیستم های قبلی ناکارآمد شود. شاید نیاز به این نرم افزار در محیط های کوچک کاری و آژانس هایی که محدوده بسیار کوچکی را تحت پوشش دارند، احساس نشود و سیستم های قبلی به نظر مفیدترباشند. اما این سیستم های ناچیز، مدنظر این پروژه نیست. پروژه به طور قطع جوابگوی سیستم های بسیار بزرگتر و عظیم تر از این تفکر محدود است.
به عنوان مثال شبکه تاکسی 133 و یا 129 که محدوده فعالیتشان بسیار وسیع است و تمامی شهر را در بر می گیرد ، مد نظر ماست.
با ارزیابی و بررسی دقیق این دو شبکه، در جریان روند کار و سرویس دهی آنها از سالهای ابتدایی تأسیس تا کنون که چیزی قریب به پنج سال می باشد قرار گرفتم . یک سیر صعودی پیشرفت بسیار جالب توجه که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. به عنوان مثال، شبکه تاکسی 133 را بررسی می کنیم که در هر روز با هجده اپراتور تلفنی و ده اپراتور بیسیم، 6000 مشترک را در سطح شهر، سرویس دهی می کند. در سالهای ابتدایی تأسیس شبکه روند کار به این صورت بود که اپراتور تلفن، پس از تماس مشتری، کلیه اطلاعات لازم را به صورت دستی در فرم هایی که مخصوص همین کار طراحی شده بود، ثبت می نمود. سپس فرم را به اتاق دیگری که مخصوص اپراتور بیسیم بود بصورت فیزیکی منتقل می کرد تا سرویس مربوطه اعزام شود و در انتها این فرمها همه در جایی نگهد اری می شدند و بصورت پرونده مشترکین در می آمدند. از همین توضیح مختصر می توان شاهد اتلاف حجم وسیعی از زمان و انرژی بود. انتقال فیزیکی فرمها از مکانی به مکان دیگر، ثبت دستی فرمها که معمولاً عاری از اشتباه نیست، نگهداری از حجم روز افزون پرونده ها، همه و همه مسائلی بود که این شبکه را به سمت استفاده از فن آوری سوق داد.
امروزه پس از تماس هر مشتری، اپراتور تلفن اطلاعات را در نرم افزار مربوطه در فرمهای مخصوص، ثبت پایگاه داده می کند و این فرم ها از طریق سرور شبکه به اپراتور بیسیم ارسال می شود و عمل سرویس دهی در زمان قابل قبولی انجام می گیرد و دیگر نگرانی از بابت پرونده ها و نگهداری از آنها وجود ندارد. سرور شبکه مکانی بسیار امن برای حفظ و نگهداری از آنهاست.
با شرایط امروزه و حجم وسیع سرویس دهی ، می توان وضعیت این شبکه را بدون استفاده از کامپیوتر تصور نمود. در هر روز اپراتورها می بایست 6000 مرتبه، 6000 فرم را در چندین طبقه ساختمان بالا و پایین ببرند که نتیجه آن افزایش قابل توجه و توجیه شدنی زمان سرویس دهی، هدر دادن نیروی انسانی و اتلاف وقت و انرژی است. وضعیت تأسف باری که بدون استفاده از کامپیوتر ، نرم افزار و شبکه از آن گریزی نیست.
پس از ایجاد انگیزه برای انتخاب این پروژه، بررسی دقیق سیستم را آغاز نمودم. شناسایی نیازهای سیستم و اپراتورها، کمبودها و کاستی ها و شناسایی انتظارات کاربران از سیستم به عنوان سیستمی قابل اعتماد و دقیق ، اولین مرحله انجام کار بود.
« امکانات »
امکانات موجود در سیستم بصورت واضح روی فرم مشخص است که به طور مختصر به توضیح هر دکمه پرداخته می شود :
بازیابی : با فشردن این دکمه فرمی به صورت شکل (2) باز می شود که امکان جستجو را بر پایه سه ملاک 1) کد راننده 2) نام خانوادگی 3) شماره تلفن بدست می دهد. این کار به مشترکان امکان پیگیری سرنوشت سرویس های اعزام شده را می دهد یعنی مشترک متوجه می شود که کدام سرویس به کدام آدرس و چه زمانی ارسال شده است.
پروژه کارآفرینی احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه در ورامی
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 70 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
پروژه کارآفرینی احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه در ورامین در 19 صفحه ورد قابل ویرایش
- خلاصه طرح :
احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری که مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداکثر به مدت یکسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یکسال اول که به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت
5 سال وام اعطائی را به طور کامل پرداخت نماید.
2- مقدمه :
به موجب مطالبات و پژوهش های کارشناسی کارشناسان بخش تولید از نهاده های خارجی و داخلی استخراج این طرح به شرح زیر می باشد:
از بین طرحهای خدماتی، تولیدی و خدماتی- تولیدی و …، طرحهای تولیدی از ریسک پذیری بسیار بیشتری برخوردار هستند. در ضمن میزان سود یا بازگشت سرمایه طرحهای تولیدی با توجه به میزان سرمایه اولیه در کوتاه مدت نسبت به طرحهای خدماتی بسیار ناچیز است. ولی بازگشت سرمایه و سود آن در طرحهای تولیدی در درازمدت قابل مقایسه با طرحهای خدماتی می باشد. از طرف دیگر در اکثر طرحهای تولیدی حداقل سرمایه اولیه لازم جهت شروع و راه اندازی طرحها بسیار سنگین می باشد. با توجه به دلایل ذکر شده شروع اکثر طرحهای تولیدی مخصوصاً در بخش کشاورزی که به خاطر عوامل مختلف مانند آفتها و بیماریها و حوادث و بلایای طبیعی ریسک پذیری بالاتری نسبت به سایر طرحهای تولیدی صنعتی دارند، برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی بسیار مشکل است. هر چند در حال حاضر با حمایت بانک کشاورزی تسهیلات بسیار مناسبی برای شروع چنین طرحهای کشاورزی به فارغ التحصیلان پرداخت می گردد، ولی با توجه به دلایل ذکر شده در ابتدای بحث به نظر می رسد که راهکارهایی جهت به ثمر رسیدن تسهیلات اعطائی باید جستجو گردد.
در این راستا مطالعاتی جامع همراه با آزمایش عملی نتایج حاصله از مطالعات توسط متقاضی در مورد مرغداری گوشتی صورت گرفته است. در مورد مرغداری گوشتی از نظر جواز به طور کامل اشباع شده است، ولی میزان مرغ گوشتی تولید شده بسیار کمتر از ظرفیت جواز صادر شده است. زیرا اکثر مرغداری های بزرگ در مناطق آلوده قرار داشته و به علت عدم چاره جوئی صاحبین مرغداریها برای کنار آمدن با شرایط ایجاد شده، این مرغداریها یا خالی مانده اند و یا برای مصارف به غیر از مرغداری به کار می روند. و در نهایت اگر خیلی خوشبین باشیم مرغداری توسط صاحبان آن برای چند دوره اجاره داده می شود. پس میزان تولید از میزان پتانسیل به مراتب کمتر است.
در مورد مرغداری گوشتی بخش اعظم سرمایه اولیه موردنیاز به ساخت مرغداری و مهمترین قسمت آن خرید زمین موردنیاز مرغداری اختصاص می یابد. برای کاهش این سرمایه موردنیاز می توان به جای خرید زمین، از زمینهای استیجاری به مدت زمان حداقل دوره بازپرداخت و برگردانده شدن سرمایه استفاده کرد. همچنین به جای ساخت سالنهای سوله ای شکل و بسیار مقاوم می توان از سالنهای ضربی با به کار بردن مصالح کمتر استفاده کرد. تا اولاً میزان سرمایه اولیه موردنیاز به شدت کاهش یابد. و ثانیاً در طول مدت طول عمر ساختمان های احداث شده وضعیت مالی متقاضی به حدی بهبود خواهد یافت که هم به خرید زمین و هم به ساخت سالنهای جدید با تکنولوژی روز مبادرت خواهد کرد و ساختمانهای قدیمی به عنوان انبار و تاسیسات جانبی مرغداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
هزینه های تعمیرات و نگهداری :
در طول دوره معادل 8,000,000 میلیون ریال می باشد.
- هزینه استهلاک:
محاسبه هزینه استهلاک:
کل سرمایه گذاری ثابت 36,600,000 ریال می باشد. با در نظر گرفتن یکسال تنفس و چهار سال به منظور بازپرداخت و برگرداندن سرمایه، مدت زمان لازم جهت استهلاک 5 سال خواهد شد. لذا میزان استهلاک طبق محاسبه زیر، چهارده میلیون وششصد و چهل هزار ریال در طول هر دوره می باشد.
14,640,000= =
مواد اولیه مصرفی یا هر نوع هزینه دیگر جاری:
مواد اولیه موردنیاز در طول هر دوره معادل 91,282,000 ریال و در طول یکسال معادل 456,410,000 ریال می باشد. ولی در سرمایه اولیه هزینه مواد اولیه در طول یک دوره موردنیاز است.
11- مشخصات طرح :
این طرح شامل ایجاد مرغداری گوشتی به ظرفیت ده هزار قطعه به مساحت m2 1000= A در یک قطعه زمین به مساحت m2 5000= A دارای مجوز مرغداری گوشتی است و در ضمن این زمین به صورت استیجاری می باشد و مدت اجاره آن 10 سال می باشد. با توجه به بررسی و گردآوری آمار توسط متقاضی سود خالص دوره بر حسب شیوع بیماری یا طولانی شدن فصل سرما و نرسیدن مرغ به موقع به بازار فروش و نوسانات قیمت مرغ در هر دوره که از ابتدا تا انتها 75 روز به طول می انجامد از مبلغ حداقل یک میلیون تومان تا حداکثر 5 میلیون تومان در نوسان است. بنابراین با احتساب وجود 5 دوره در طول یکسال و در نظر گرفتن سود متوسط سه میلیون تومان در طول یک دوره، سود سالانه آن به طور متوسط پانزده میلیون تومان است. برای کاهش ریسک بازگرداندن وام پرداختی از سوی بانک کشاورزی و با در نظر گرفتن مسائل غیرقابل پیش بینی سود متوسط سالانه را ده میلیون در نظر می گیریم. اگر یک سال اول پس از پرداخت تسهیلات از سوی بانک جهت ساخت مرغداری به عنوان تنفس در نظر گرفته شود و بازپرداخت از سال دوم بعد از اعطای تسهیلات شروع شود و با در نظر گرفتن سود و بهره بانکی برای وام متقاضی می تواند تسهیلات اعطائی را ظرف مدت چهار سال و با در نظر گرفتن یکسال تنفس ظرف مدت پنج سال به بانک کشاورزی برگرداند. با توجه به اشتغالزائی طرح که در حد خود بسیار مناسب بوده و نیز هزینه ای بابت خرید زمین پرداخت نمی شود، توصیه پذیری اقتصادی طرح و بوجود آوردن شرایط مناسب در پایان 5 سال برای متقاضی جهت خرید زمین این طرح مقرون به صرفه بوده و توجیه اقتصادی دارد.
پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 61 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 55 |
پروژه کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش
بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی
ـ مقدمه
مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.
امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.
ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:
گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از 78 کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.
نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:
تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.
ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانهها که محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.
وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و… ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.
1ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.
ـ هدف و نکات مهم طرح:
احداث یک واحد ماکارونی به ظرفیت هفتصد و پنجاه تن در سال در شهرستان کرج مورد تقاضا است. مواد اولیه مورد مصرف از آرد سمولینا و گندم دروم است که تولید داخلی خواهد بود.
بازار مصرف این محصول در شهرستان کرج و شهرها و استانهای مجاور آن پیش بینی می گردد و در صورت بهره برداری از این واحد مصرف در شهرستان کرج دارای سرانه 2 کیلوگرم در سال برای هر نفر می باشد و اطلاعات موجود وجود بازار مناسب و کافی را نشان می دهد. احداث این واحد علاوه بر تأمین ماکارونی با کیفیت مناسب و ارزش غذایی بالاتر موجب ایجاد اشتغال 10 نفر می شود که علاوه بر آن تعدادی از قبیل توزیعین فروشندگان و سایر نیز از قبل آن به صورت غیر مستقیم بهره مند می شوند.
در طرح ارائه شده هزینه ثابت احداث این واحد حدود1.069.345.670ریال و هزینه جاری آن حدود 241.834.470 ریال پیش بینی گردیده است.
قیمت تمام شده ماکارونی 1550 ریال برآورد گردیده است.
روش تولید محصول بر اساس استانداردهای موجود ایران پیش بینی گردیده و انتخاب ماشین آلات و تجهیزات با توجه به حداکثر استفاده از امکانات ساخت داخل با مخلوط نمودن تکنولوژی ساده و رعایت صرفه و صلاح منطقه در کشور انجام گردیده است.
ـ نوع محصول:
نوع محصول کارخانه عبارت است از انواع ماکارونی که در بسته های 450 و 900 گرمی در داخل سلوفان ، نایلون یا کاغذهای نخ دار بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود.
ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه:
ظرفیت تولید کارخانه در حدود 750 تن انواع ماکارونی که معادل 750000 کیلو که در بسته بندی 450 و 900 گرمی عرضه می شود.
مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیلات و غیره عملاً 275 روز کاری و در یک شیفت کار 8 ساعته در نظر گرفته شده است. به این ترتیب تولید روزانه کارخانه 7/2 تن معادل 2700 کیلو می باشد.
ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:
مواد اولیه مورد نیاز کارخانه آرد سمولینا (گندم دوروم) می باشد.
1ـ مواد اولیه آرد سمولینا 758 تن
2ـ سلوفان یا نایلون 750000 بسته
ـ روش کار و نحوه فرآیند:
ابتدا آرد توسط الک ویبره شده سپس توسط دیتگاه هم زن به وسیله ترکیب با آب خمیر ماکارونی تهیه می شود. در مرحله بعد توسط دستگاه اکسترودر فرم و شکل می گیرد.
ماکارونی شکل داده شده روی نی های مخصوص قرار گرفته و سپس درگرمخانه خشک شده بعد برش داده می شود و سپس در بسته های 450 و 900 گرمی به وسیله سلوفان و نایلون بسته بندی شده و به بازار عرضه می گردد.
آرد ماکارونی بایستی از آرد سمولینا تهیه شود که مشخصات آن شامل رطوبت 8 الی 12، پروتئین حداقل 5/9 الی 5/18، چربی1/1 الی 4/2 ، فیبر 5/0% الی 2% و خاکستر 5/0% الی 2% می باشد. محصول باید عاری از سوراخ ، شکاف ، لک و کپک زدگی باشد و در موقع استعمال زبری نداشته باشد و رنگ عوض ننماید و در موقع نباید خمیر وله شود یا به
هم بچسبد و یا بوی خمیر و ترشی یا تلخی و طعمهای زننده داشتئه باشد. PH ماکارونی نباید کمتر از 6 و بیشتر از 7 باشد. بسته بندی باید در پاکتهای سلوفان و یا پاکتهای نخ دار باشد ، کالا بر طبق استاندارد ملی بایستی ساخته شود و شماره استاندارد ملی ماکارونی در ایران جهت تولید ماکارونی 213 می باشد.
الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه:
1ـ هزینه زمین:
به عنوان هزینه تأمین زمین 5000 متر مربع زمین شامل هزینة خرید زمین ، هزینة واگذاری و انتقال و غیره از قرار متر مربعی 25000 ریال به مبلغ 125.000.000ریال در نظر گرفته می شود.
2ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی :
جهت خاکبرداری و تسطیح با عمق 15 سانتیمتر خیابان کشی و پارکینگ فضای سبز و دیوار کشی موارد هزینه ان به شرح زیر می باشد:
بر اساس 300 متر طول دیوار با ارتفاع 2 متر مربع احتیاج به 600 متر دیوار کشی می باشد که هزینه آن به شرح زیر است:
هزینه دیوار کشی به ریال 24.000.000= 40.000 × 600
جهت فضای سبز 4.000.000 ریال
کلاً اعتباری معادل 28.000.000 ریال جهت هزینه محوطه سازی در نظر گرفته می شود.
ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق:
ـ کپسول 50 کیلویی چرخ دار با پودر گاز ، قابل شارژ برای سالن و انبار دو دستگاه به مبلغ 1.000.000 ریال.
ـ کپسول 6 کیلویی قابل شارژ درجه دار ، مواد پودر و گاز برای قسمتهای اداری و دیگ بخار چهار دستگاه کلاً به مبلغ 200.000 ریال.
ـ جمع کل هزینه های اعلام و اطفاء حریق 3.000.000 ریال پیش بینی میشود.
ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی:
هزینه خرید تجهیزات ، دستگاهها ، وسایل و ابزار مورد نیاز جهت آزمایشگاه بر اساس معرفی وزارت بهداری به قیمت دولتی از شرکت زکریای رازی و سجاد طب قابل تأمین است. کل اعتبار لازم جهت خریداری وسایل طبق لیست ارائه شده قبلی 30.000.000 ریال میگردد.
بسته بندی:
در کارخانه باید محوطه بسته بندی از محوطه ساخت جدا باشد به طوری که هوای محل ساخت به هوای محل بسته بندی حتی الامکان سرایت نکند.
بسته بندی باید در جعبه های مقوایی یا پاکتهای کاغذی نخ دار یا کیسه و یا پاکتهای پلاستیک صورت گیرد. به طوری که وزن ظرف و مظروف جمعاً از 225 یا 450 یا 900 گرم کمتر نباشد.
در مورد بسته بندی در پلاستیک باید روی بسته یا پاکت دو سوراخ ریز فراهم شده باشد. ابعاد بسته بندی به اختیار کارخانه سازنده است و کارخانه سازنده میتواند واحدهای 225 گرمی را به طور متصاعدی مضاعف کند.
نشانه گذاری:
ویژگیهای زیر باید در مورد جعبه های مقوایی در سطح خارجی جعبه و در مورد بستههای دیگر در سطح خارجی یا در درون آنها روی ورقه جداگانه اجباراً به زبان فارسی و در صورت تمایل به یک زبان دیگر نیز درج و گنجانده شده باشد.
الف ـ نام و آدرس و شماره تلفن کارخانه اعم از آنکه کارخانه اختصاصی یا متعلق به یک شرکت باشد.
ب ـ وزن خالص یا وزن با ظرف
ج ـ نام مواد افزودنی مذکور و نام مواد تقویت کننده مذکور.
در صورتی ذکر نام سمولینا و آرد گندم دروم بر روی بستهها مجاز است که از آردهای نامبرده شده لااقل هفتاد درصد به کار برده باشد.
عبارت ساخت کشور
هـ ـ شماره گواهی بهداشتی
ماکارونیهای غیر قابل مصرف:
در موارد زیر ماکارونی غیر قابل مصرف شناخته میشود:
الف ـ در صورتی که آرد سمولینا یا آرد گندم دروم نباشد و یا مثلاً الک نشده باشد.
ب ـ در صورتی که آرد با دست خمیر شده باشد.
ج ـ در صورتیکه در محصول غیر از آرد گندم خالص آردهای دیگر مثل آرد سیب زمینی یا ذرت یا سایر غلات به استثنای آرد سویا یافت شود.
د ـ در صورتی که آب مصرف شده مطابق شرایط مذکور نباشد.
هـ ـ در صورتی که ماده رنگی استعمال شده از مواد مجاز برای ماکارونی نباشد.
و ـ در صورتی که موقع برگرداندن ریزههای خمیر به دستگاه خمیرگیری بر خلاف آنچه در بند 5 گفته شد از لولههای بسته و فشار هوای کمپرسور استفاده نشده است.
ز ـ در صورتی که ماکارونی فرآورده دارای مواد خارجی مثل حشرات ، مو ، الیاف علفی و امثال آن باشد و یا کپک زده باشد.
ح ـ وقتی که کارخانه فاقد گواهی بهداشتی سالیانه باشد.
ط ـ در صورتی که محصول در هوای آزاد یا در جایی خشک شده باشد که هوا و رطوبت و حرارت لازم برای خشک کردن ماکارونی در آنجا قابل کنترل نباشد.
ی ـ در صورتی که بستهبندیهای فاقد اسم و آدرس تولید کننده باشد.
ک ـ در صورتیکه PH محصول از 6 کمتر و از 7 بیشتر باشد.
پروژه کارآفرینی چاپ
دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 27 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 44 |
پروژه کارآفرینی چاپ در 44 صفحه ورد قابل ویرایش
اهداف پروژه :
در طی این تحقیق ما قصد داریم راه های ایجاد کار را بشناسیم تا پس از پایان درس ، توجه به قوه خلاقیت فردی و در نظر گرفتن استعدادهای موجود و پی بردن به نیازهای جامعه و شناخت امکانات موجود در گروه های چند نفره و اقدام به اشتغال زایی کردن تا این نسل جوان جویای کار در جامعه صاحب کار شوند . برای شروع کار از تجربیات کار آفرین محترم آقای یادگاری جهت راه اندازی چاپخانه استفاده نمودیم .
پیشگفتار
صنعت چاپ در کشورها سابقه ای دیرینه دارد شاید پیش تر از بسیاری صنایع جدید ، صنعت چاپ به کشورها وارد شد بنا بر این انتظار می رود از نظر نیروی کار متخصص و رعایت استاندارد های حرفه ای نیز نسبت به صنایع دیگر از موقعیت بهتری برخوردار باشد اما با نخستین مراجعه به چاپخانه و پایگیری یک کار چاپی به آسانی فهمیده می شود که این صنعت از نظر ترتیب نیروی کار ماهر و انتقال دانش فنی بس فقیر است و در این زمینه هیچ کار اساسی و قابل اعتنایی صورت نگرفته است . نبود آموزش عالی معتبر چاپ و حتی دوره های کوتاه مدت آموزش فنی و حرفه ای در کشور انتقال دانش فنی را به طور عمده به آموزش استاد شاگردی محدود ساخته ، بنابراین نیروی کار دوره دیده هیچ سطحی (عالی تکنسین و کارگری ) تربیت نشده است . بخت خابیده آموزش چاپ به تازگی بسیار شده و طی چند سال اخیر آموزش ، نقل مجلس خانواده چاپ بوده و حرکت هایی در این زمینه صورت گرفته است . اما هنوز تا تحقق آموزش هدفمند و برنامه ریزی شده و کار بست آموخته ها در عمل و رعایت استاندارد های حرفه ای راه درازی در پیش داریم و تلخی تجربه های گذشته در کام ها از خوش بینی بر خدر مان می دارد . گستردگی و تنوع رشته ها چاپ و مواد مصرفی و روش های آن به گونه است که کسب تخصص در همه شاخه های آن نا ممکن می نماید . بنابراین آموزش چاپ در هه رشته ها و شاخه های آن مستزم برنامه ریزی دقیق ، سرمایه گذاری قابل توجه و ایجاد فضاها ، امکانات ، کارگاه ها و آزمایشگاه های مناسب و همچنین توجیه مدیران و دست اندر کاران چاپ است و انجام چنین کار بزرگی تنها با مشارکت فعال خانواده بزرگ چاپ نهادهای صنعتی و مسؤلان دولتی این رشته مسیر می شود اما تازمانی که چنان موافقت و همیاری و اقدام بنیانی صورت نگرفته است ، نمی توان دست روی دست گذاشت باید عطش تشنگان دانش را در خانواده چاپ حتی به قدر جرعه ای یا قطره ای فرو نشاند .
مقدمه چاپ افست
چاپ افسد ( چاپ لیتو گرافی ) از زمانی که به عنوان یک روش کار آمد مطرح شد هیشه به عنوان یک روش چاپی مخصر به فرد که نیاز به مهارت هایی بخصوص و یادگیری سیستم های جداگانه ای دانسته تلقی شده است با معرفی چاپ افسدت اپراتورها مجبور به یادگیری مهارت های تازه ای شده در سال های اخیر پیشرفت هایی که در تکنولوژی های تولید زینگ و تجهیزات و ملزومات مختلف چاپی به وجود آمده است امکاناتی برا چاپ افست به وجود آورده که عملا آن را به عنوان مهمترین روش چاپ موجود مطرح ساخته است.
فصل اول
به اجتماع حقوق مالکسین متعدد درستی واحد به نحو اشاعه شرکت گفته می شود که کشور ایران شرکت ها به هفت گروه تقسیم می شود :
1 – شرکت های سهامی که خود به دو دسته سهامی خاص و سهامی عام تقسیم می شود 2-شرکت با مسئولیت محدود 3 - شرکت تضامنی 4 – شرکت مختلف غیر سهامی 5 – شرکت مختلف سهامی 6 – شرکت نسبی 7 – شرکت تعاونی تولید ومصرف
حال هر یک از شرکتها را در زیر به طور مختصر توضیح خواهیم داد :
1 – شرکت سهامی
شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمس سهام آنها است .
1 – 1 شرکت سهامی خاص
شرکتی است سهامی که تمام سرمایه آن مختصرا توسط مؤسسین تامین شده و سرمایه به سهام تقسیم شده و مسئولیت سهام داران محدود به مبلغ اسمی سهام (مبلغی ، روی برگه سهم قید شده) آنهاست و تعداد سهام داران نباید از سه نفر کمتر باشد و نکتة قابل ذکر در مورد نام شرکت این است ، قبل از نام شرکت عنوان شرکت سهامی خاص باید قید شود .
2 – 1 شرکت سهامی عام
شرکت سهامی است که مؤسسین آن قسمت از سرمایه را را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند مؤسسین حداقل باید باشند سرمایه شرکت نباید از پنج میلیون ریال کمتر باشد و قبل از نام شرکت باید عنوان شرکت سهامی عام قید شود .
2 – شرکت تضامنی
شرکتی است که بین دو یا چند نفر شریکان مسئولیت تضامنی برای امور تجاری می شود . اگر دارای شرکت برابر یافت دیون آن کافی نباشد هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام بدهی شرکت است نام شرکت با قید اسم پس از شرکا آورده می شود نقل و انتقال سهم الشرکه بارض کلیه شرکا امکان پذیر است . هیچکدام از شرکا نمی توانند بدون اجازه سایر شرکا به حساب خود به تجارتی از نوع تجارت موضوع شرکت اقدام نمایند .
3 – شرکت نسبی
شرکتی است که برای امور تجاری بین حداقل در نفر شریک که مسئولیت هریک به نسبت سهم الشرکه اودر شرکت است تشکیل می شود .
4 – شرکت های مختلط سهامی و شرکت مختلف غیر سهامی
شرکت های مختلف شرکت هایی هستند که دارای د دسته شریک می باشن دسته اول شرکایی که مسئولیت نا محدود دارند و دسته دوم شرکائی که مسئولیتشان محدود به آوردة آنان است در شرکت های مختلط غیر سهامی عنصر شخص بیش از عنصر سرمایه اهمیت دارد به خلاف شرکت های مختلط سهامی که عنصر سرمایه از اهمیت بیشتری برخوردار است در شرکت های مختلط اعم از سهامی و غیر سهامی شرکای ضامن ، متضاما و بطور نا محدود مسئول پرداخت دیون شزکت میباشند .
خرید دستگاه های چاپخانه
وسایل و تجهیزات واقع در کارخانه از داخل و خارج از کشور تهیه گردیده است .
دستگاه هایی که از داخل کشور خریداری شده است مجوز خرید آن از وزارت فرهنگ و ارشاد دریافت گردیده و خریداری شده سپس در دفاتر ثبت اسناد سند زده شده است اما دستگاه هایی که از خارج از کشور خریداری شده توسط وکیل چاپخانه صورت گرفته و مراحل زیر را طی نموده است :
1 – دریافت پروفرما 2- اقدام به گشایش اعتبار اسنادی 3 – گمرک
برای خرید ماشین آلات از خارج اولین مرحله دریافت پروفرما است که در پروفرما مشخصات ( تاریخ تحول ، تعدا ، قیمت ، نحوه پرداخت ، بارگیری ، … ) وجود دارد و خریدار با مطالعه و در صورت قبولی به بانک جهت گشایش اعتبار اسنادی مراجعه می کند و از طریق مکاتبه با فروشنده یا مراجعه مستقیم به نماینده او نسبت به خریدکان با مشخصات کامل از قبیل قیمت ، مدت ، تاریخ تحویل و غیره توافق می کند فروشنده تا سررسید اعتبار کالای مورد تقاضای خریدار را حمل و اسنا قید شده در شرایط اعتبار به کارگار ارائه می کند بانک کارگزار مبلغ اعتبار را در وجه او پرداخت خواهد نمود
گمرک :
گمرک محلی است که در آن کالاهای وارد شده از یک کشور به کشور دیگر نگهداری می شود . اسناد گمرک عبارتند از 1-فهرست بار 2-پروانه صدور کالا 3-پروانه ورود کالا 4-گواهی کنسولی 5-گواهی مبدا
برای خروج کالا وارد از گمرک صاحب کالا یا نماینده او باید اظهار زمامة مخصوص آن عنوان را که اداره گمرک در اختیار اظهار کنندگان می گذارد در دو نسخه تنظیم وبا قید تاریخ و امضا به نسخة اسنا خریدو صورت عدل کند ( در صورت تنوع کالا ) و گواهی مبدا و بارنامه حمل تسلیم نماید . برگ حواله یا قبض انبار که باید قبلا از طرف موسسة حمل و نقل یا آورنده کالا به نام اظهار کننده پشت نویسی شده باشد نیز باید به اظهار نامه نسخه شود . به موجب ماده 105 قانون امر گمرکی پس از تکمیل اظهار نامه به متصدیان و ارزیابان جهت ارزیابی ارائه می شود و کالا پس از مراحل فون را انجام سایر تشریفات گمرکی ترفیص و به صاحب کالا تحویل می گردد .
چاپ
لیتو گرافی یا چاپ افست به طور گسترده به عنوان یک روش چاپی برای انجام کارهای مختلف تجاری استفادیه می شوداین روش چاپی در زمینه چاپ کارهای فرهنگی و هنری نیز نقش عمده ای را ایفا می کند با وجودی که هر دو بخش ذکر شده در بالا از یک اصلتکنیکی پیروی می کنند ، اما روش کار در این دو بخش کاملا متفاوت است در چاپ کارهای تجاری هدف اصلی کپی کردن اورژینال ( نسخة اصلی ) به صورت یک فرم چاپی است و بعد از آن باید مطمئن شد ، تمام اوراق چاپ شده بعدی از هر نظر به نسخه اولیه مطالقت دارد . از طرفی دیگر یک چاپ کار برای چاپ یک اثر هنری هندسی باید نمونه ای را چاپ کند که از هر نظر رضایت خلاق آن کار را بر آورده سازد و با چاپ تعداد محدود بتوان هر کدام را به عنوان یک اورژینال در نظر گرفته است . واژة اورژینال ( or ) که توسط چاپگران به کار می رود ممکن است در بعضی از مورد اختلاف بر انگیزد و مبهم باشد . این بستگی به طبیعت کار تولید شده دارو بنابراین کارچاپ کتاب ، نسخة نویسنده می تواند اورژینال باشد ، اما برای چاپ ، باید اول این نوشته را به صورت نمونه حروف چینی شده در آورده و سپس از آن را به عنوان اورژینال استفاده کرد این مرحله ، بخشی از کار را بوجود می آورد که همکاری بین مدیریت چاپخانه و مشتری را طلب می کند ، اما بدون تردید اپراتور ماشین باید بداند که قبل از دریافت دستور کار و سفارش چاپ و نوع کاغذ مصرفی ، چه مسائلی انجام شده است و کار مربوطه چه مراحلی را پشت سر گذاشته است . سیستم چاپ افست بر اصل جدایی آب و چربی استوار است می دانیم که آب و چربی یکدیگر را دفع می کنند استفاده از این خاصیت سطح زینگ را با مادة حساسی اندود می کنند ، پس از اینکه فیلم ها را روی آن کپی کردند یعنی به آن نور تاباندند ، قسمتی که در مغرض نور قرار گرفته و قسمتی که به خاطر تیرگی فیلم ، نور نخورده است ، دارای خواص متفاوتی می شوند بنا بر این سپس از مدکله سپس آن قسمت از زینگ ( مثل حروف و تصاویر ) که باید مرکب را به خود بگیرند ، خاصیت خوب کننده چربی کننده چربی و دفع کننده آب را به خود می گیرند و بلعکس آن قسکتی که نباید چاپ شود ( یعنی سطح خالی از حروف و تصاویر) خاصیت جزب کننده آب و دفع کننده چربی را به خود می گیرد از آن جا که هم خواص شیمیایی مواد حساس سطح زینگ دهم تا باندن نور در این کار دخالت دارند ، ی گوییم این یک پدیده ( فتوشیمیایی ) است . بنابر این خاصیت مرکب گیری زینگ یا فرم چاپ در سیستم لیتوگرافی دانست بر خلاف چاپ لترپرس ، بخاطر برجسته بودن کلیشه یا حروف سربی نیست ( چون چاپ شونده و غیر چاپ شوند تقریبا در یک سطح قرار دارند ) در این جا از یک روش فتوشیمیایی استفاده می شود .
پروژه کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 70 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 33 |
پروژه کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه در 33 صفحه ورد قابل ویرایش
سوابق طرح:
استان اردبیل در شمال فلات ایران با مساحتی بالغ بر 4/17951 کیلومتر مربع (که 09/1 درصد مساحت کل کشور را تشکیل میدهد) قرار گرفته و رود ارس حدود شمالی آن را با جمهوری آذربایجان تشکیل میدهد. محور اردبیل ـ آستارا، از طریق گردنه حیران مهمترین خط ارتباطی این استان با مرکز کشور میباشد که شهرستانهای استان را از طریق رشت و قزوین با تهران مرتبط میسازد. براساس آخرین تقسیمات کشوری (گزارش اقتصادی ـ اجتماعی استان اردبیل 1382) این استان به مرکزیت شهر اردبیل دارای 9 شهرستان، 20 شهر، 25 بخش، 66 دهستان و 1855 آبادی میباشد. شهرستانهای این استان شامل اردبیل، بیله سوار، پارس آباد، خلخال، مغان، مشکینشهر، کوثر و نمین میباشند.
مشکینشهر نیز دارای مساحتی برابر با 2/3615 کیلومتر مربع و دارای چهار بخش، سه شهر و دوازده دهستان است. جمعیت این شهرستان نیز براساس سرشماری سال 1375 حدود 000/164 نفر میباشد. مقایسه گروههای عمده سنی در سال 1375 (به استناد گزارش فوقالاشاره) نشان میدهد 5/53 درصد جمعیت استان در گروه سنی بین 15 تا 64 سال قرار میگیرد که در مقایسه با سال 1365 که این درصد 6/48 و سال 1355 برابر 9/26 درصد بوده به خوبی اهمیت اشتغالزایی در این استان هویدا میگردد.
مشکینشهر با 1/14 درصد نرخ بیکاری رتبه دوم را در این استان داراست.
باغهای استان اردبیل شامل باغهای مثمر و غیرمثمر است که در سال زراعی (82-1381) مجموع سطح زیرکشت آن بالغ بر 24888 هکتار بوده و تقریبا تمامی آن به صورت آبی بهرهبرداری میشود.
محصولات عمده زیربخش باغبانی استان برحسب میزان تولید به ترتیب سیب، هلو، انگور، زردآلو، گیلاس، آلبالو، شلیل و گردو میباشند. تمام محصولات تولیدی به صورت تازه خوری به مصرف نرسیده و ضروری مینماید، این محصولات که از کیفیت مناسبی نیز برخوردارند در صنایع تبدیلی استفاده شده تا پس از تبدیل به آبمیوه و کنستانتره در زمانهای لازم مورد استفاده قرار گیرند.
4ـ موضوع و تشریح طرح:
عبارت است از تولید کنستانتره انواع میوه و تولید انواع آبمیوه طبیعی به ظرفیت 7000 تن در سال این واحد تولیدی فعالیت خود را بر تولید کنستانتره و آبمیوه دو محصول عمده منطقه و استان شامل سیب و انگور متمرکز نموده است و در مراحل بعدی تولید با توجه به استعداد و توانایی ماشینآلات و تجهیزات و خطوط بستهبندی با تغییراتی اندک قادر به تولید کنستانتره و آبمیوه و میوهجات نظیر گلابی، هلو، آلو، زردآلو و … خواهد بود.
کنستانتره سیب
جهت تولید کنستانتره سیب که علیالاصول از میوههای درجه 2 و 3 از نظر اندازه انتخاب میگردند. ابتدا میوههای تهیه شده (مخصوص صنایع تبدیلی) جمعآوری گردیده و در استخرهای بزرگی به نام سیلو ذخیره میشود که ظرفیت این سیلوها بایستی متناسب با ظرفیت تولید باشد. سپس میوهها ضمن شستشو به داخل سالن هدایت شده و پس از عبور از روی میز سورت (sorting) و جداسازی میوههای خراب و برگ و خاشاک و ... توسط چند نفر کارگر وارد دستگاه خردکن (crasher) میشود.
میوه خرد شده توسط یک دستگاه پمپ به داخل مخازن هدایت میشود. به منظور افزایش راندمان آبگیری به داخل مخازن آنزیمهای مختلفی اضافه میگردد و میوه از این پس وارد پروسه آبگیری میشود. آبگیری توسط دستگاههای پرسی انجام میشود که این پرسها دارای انواع مختلفی بوده من جمله پرس تسمهای (belt press) پرس پنوماتیکی میباشد.
از مزایای مهم این دستگاه، بسته بودن محیط عمل و در نتیجه عدم آلودگی محصول و محیط و همچنین دارای بالاترین بازده از نظر استحصال آب موجود در مش میوه میباشد.
کنستانتره تولیدی در مخازن بزرگی از جنس استنلس استیل و در سردخانه ذخیره شده و به تدریج و در صورت نیاز به دو صورت معمولی و اسپتیک بستهبندی میگردد و قابلیت صدور به سایر کشورها و یا انتقال به واحدهای تولید آبمیوه را پیدا میکند. بریکس کنستانتره تولیدی بدین شرح به حدود عدد 70 میرسد. برای تولید آبمیوه نیز در صورت افزودن آب و شکر و سایر افزودنیهای مجاز به کنستانتره و انتقال به خطوط بستهبندی شرایط تولید آبمیوه فراهم میگردد.
کنستانتره انگور:
خطوط تولید کنستانتره انگور خیلی شبیه به تولید کنستانتره سیب بوده با این تفاوت که در مرحله شستشو عملیات مربوط به خوشهگیری بایستی انجام پذیرد و در مرحله تغلیط از دستگاه اوپراتور استفاده میشود.
به منظور تولید آبمیوه از کنستانتره علاوه بر استفاده از مواد افزودنی طی چند مرحله عملیات فیلتراسیون، شفافسازی آبمیوه انجام پذیرفته و سپس به خطوط بستهبندی منتقل میشوند. آبمیوهها در بستههای 200 گرمی (میلیلیتر) و در نوع دیپک بستهبندی و عرضه میگردند.
*(دیاگرام خطوط تولید کنستانتره سیب و انگور به منظور بیشتر روشن شدن موضوع به پیوست میباشد)
ماشینآلات و تجهیزات مورد نیاز وارداتی برای تولیدات این واحد به شرح زیر میباشند.
1ـ خطوط تولید کنستانتره، آمادهسازی و فرمولاسیون و بازسازی کنستانتره (تولید آبمیوه) از شرکت ماشینسازی فنکو (Fenco) ساخت کشور ایتالیا انتخاب گردیده است.
2ـ خطوط استریلیزاسیون، آمادهسازی برای پرکن و بستهبندی. ساخت داخل کشور ایران میباشد.
3ـ ماشینآلات پرکن، بستهبندی، پاکتسازی برای بستهبندی دوی پک از شرکت بوسار (Bossar) اسپانیا تهیه خواهد گردید.
5ـ مدیریت طرح:
مدیریت کلان طرح به عهده آقای محمد درخشان مدیرعامل و رییس هیاتمدیره شرکت متقاضی میباشد که نامبرده فارغالتحصیل رشته مهندسی برق و قدرت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است.
مدیریت فنی طرح و نظارت بر آن به عهده آقای مهندس آصف وکیلی است. ایشان فارغالتحصیل در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با درجه کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) از دانشگاه تهران میباشد. تجربیات بسیار زیادی در زمینه صنایع غذایی دارند و از سال 56 به بعد در واحدهای تولیدی نظیر کارخانه قند مغان، آبمیوه مغانه مسوول آزمایشگاه و مدیر کنترل کیفی زمزم نارمک تهران، کارخانجات پنیر پاستوریزه دشت مغان، قائممقام مدیر مدیرعامل و عضو هیاتمدیره شرکت بیلاسو (تولیدکننده ماالشعیر، دوغ گازدار و...)، مدیر واحد فرمولاسیون، واحد تحقیق و توسعه، مدیر کارخانه و واحد طرح و توسعه شرکت بهنوش ایران و در سال 83 مدیر پروژه و مشاور مدیرعامل شیر پاستوریزه پگاه اصفهان اشتغال داشتهاند.
6ـ وضعیت حقوقی طرح:
الف ـ مشخصات ثبتی محل اجرای طرح:
عبارت است از ششدانگ یک باب تاسیسات کارخانه کنستانتره میوه، آبمیوه دارای پلاک ثبتی یکصد و دو فرعی مفروز از سی و دو اصلی واقع در قریه عالیجاه بخش سیزده اردبیل به مساحت بیست هزار و پانصد متر مربع دارای یک جلد دفترچه مالکیت به شماره چابی 81608133/ الف و شماره ثبت 22029 دفتر 79 و صفحه 191 میباشد که در تاریخ 19/7/84 در دفتر اسناد رسمی شماره 45 مشکینشهر به نام شرکت کشت و صنعت در سبلان منتقل و ثبت گردیده است.
لازم به ذکر است در زمان ارایه درخواست متقاضی به بانک عرصه مذکور دارای بنچاق به شماره 2466 و تاریخ 3/5/83 از دفترخانه شماره 45 مشکینشهر و به صورت مشاعی بوده که هم اینک تبدیل به ششدانگ با مشخصات فوقالاشاره گردیده است.
د- شرایط خاص
1- شرکت متقاضی نبایستی هیچگونه بدهی سر رسید گذشته و معوقه مستقیم و غیر مستقیم به بانک کشاورزی داشته باشد.
2- اصلاح پروانه تاسیس وزارت صنایع برای محصولات پیش بینی شده قبل از انعقاد قرارداد انجام پذیرد.
3- ارائه مجوز برق با مشخصات فنی لازم قبل از انعقاد قرار داد الزامی است .
4- ارائه پروانه بهره برداری از چاه آب قبل از انعقاد قرار داد الزامی بوده و ضمنا بایستی متناسب با آب مصرفی کارخانه باشد.
5- اخذ روزنامه رسمی آگهی تغییرات شماره 13377/32 مورخ 20/4/85 و استعلام از اداره ثبت شرکتها قبل از انعقاد قرارداد الزامی است .
6- متقاضی بایستی قبل از انعقاد قرار داد نسبت به ارائه پروانه ساختمانی متناسب با استاندارد سازمان صنایع و معادن و جداول مربوطه این طرح اقدام نماید.استعلام از اداره ثبت شرکتها قبل از انعقاد قرار داد درخصوص مدیران و صاحبان امضای مجاز قراردادها الزامی است.
7- افزایش سرمایه ثبتی شرکت قبل از انعقاد قرارداد وفق مقرارت ضروری است .
8- اخذ 5/1 در هزار کارشناس قبل از انعقاد قرار داد الزامی است.
9- استعلام وضعیت مالی اعضای هئیت مدیره .
10- تأمین و جریان هر گونه افزایش قیمتها حین اجرای طرح به عهده متقاضی می باشد.
نتیجه بررسی و پیشنهاد
طرح حاضربه لحاظ فنی موجه و از نظر مالی دارای سود آوری کافی بوده و از نظر بررسی های اقتصادی نیز بموجب گزارش اداره کل نظارت بر طرحها و عملیات اعتباری دارای توجیهات لازم می باشد.
بر اساس محاسبات انجام شده اجرای این طرح مستلزم سرمایه گذاری جدید ریالی به مبلغ 19241047 هزار ریال و ارزی ( ماشین آلات خارجی ) به مبلغ 284/887/3 یورو می باشد. مطابق مصوبه مورخ 29/5/85 کار گروه محترم تسهیلات اعطایی و مشارکت بانک پیشنهاد می گردد مبلغ000/000/12 هزار ریال تسهیلات از محل اعتبارات SME و 000/400/3 یورو از محل اعتبار صندوق ذخیره ارزی بمدت 5 سال و باز پرداخت اقساط سالانه در اختیار متقاضی قرار گیرد. دوران مشارکت مدنی برای این طرح یکسال در نظر گرفته شده است .
نرخ بازده سرمایه گذاری 44/24 درصد نتیجه گیری شده است.
اطلاعات سایت
-
مدیر سایت:ghadimi
-
امروز:
-
آخرین مطالب
-
خرید ساعت مچی
دوشنبه 03/10/17 -
پاورپوینت های مدیریتی
دوشنبه 03/10/17 -
بانک پاورپوینت در مورد مدیریت
دوشنبه 03/10/17 -
مقالات و پاورپوینت های بازاریابی
دوشنبه 03/10/17 -
بانک مقاله و پاورپوینت در مورد ایمنی
دوشنبه 03/10/17 -
مبانی نظری و پیشینه تحقیق
دوشنبه 03/10/17 -
نمونه آماده پیشینه پژوه| چارچوب نظری تحقیق
دوشنبه 03/10/17 -
همکاری در فروش فایل
دوشنبه 03/10/17 -
نمونه پیشینه تحقیق فصل دوم پایان نامه
دوشنبه 03/10/17 -